Trei zodii care se despart anul acesta. Ghinionul se ține lanț de ei

Trei zodii care se despart anul acesta. Ghinionul se ține lanț de ei
| Foto: spynews.ro.

Multe cupluri aleg să se despartă și să o ia pe drumuri separate din cauza neconcordanțelor astrologice.

RAC

Majoritatea celor născuți în această zodie vor realiza că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, sauchiar mai grav, vor realiza că nu mai au nimic în comun. Toate aceste incompatibilități vor strica relațiile acestor nativi ai zodiacului, astfel că dacă poveștile de iubire și căsniciile lor nu sunt solide, atunci cu siguranță se vor destrăma. Persoanele din această zodie care sunt căsătorite, sunt predispuse la un divorț în acest an.

BALANȚĂ

Din cauza monotoniei din cuplu, unele Balanțe s-au îndepărtat de partenerii lor de viață și astfel au apărut rupturi puternice. În multe dintre situații, lucrurile nu se vor repara, iar persoanele din această zodie vor încheia relațiile toxice și vor spera că viitorul le va scoate din nou iubirea în cale. În luna februarie pot să apară cele mai multe probleme în dragoste pentru Balanțe, astfel că mulți nativi ar putea decide să divorțeze în a doua lună din an.

SCORPION

Pentru Scorpioni probleme în cuplu își vor face apariția în a doua jumătate a anului 2022. Scorpionii vor avea tendința de a lua decizii radicale fără să stea prea mult pe gânduri, astfel că se numără și ei printre nativii zodiacului care pot să divorțeze în 2022. Nativii din aceasta zodie ar trebui să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau, deoarece ar putea fi doar probleme de moment, care în timp vor dispărea. Lucrurile trebuie făcute ca la carte, mai ales pentru cei căsătoriți.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza