Trei zodii care scapă de ghinionul în dragoste în luna iunie

Trei zodii care scapă de ghinionul în dragoste în luna iunie
| Foto: spynews.ro.

Trei nativi din zodiac vor avea mai mare noroc în dragoste, începând cu luna iunie.

Berbec
Berbecii sunt oamenii acțiuni, care au nevoie de libertate și se poate să nu fie pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită. Discuțiile din ultima perioadă pot să afecteze serios relație, iar pentru cei care au trecut prin mai multe episoade de împăcări și despărțiri, luna iunie este momentul în care se vor întreba dacă își doresc să meargă pe același drum sau se despart.

Rac
Racii sunt persoane sensibile și, de obicei, încearcă să îi facă pe ceilalți fericiți înainte ca ei să fie cei împliniți. Lucrurile încep să se schimbe și vor învăța în această vară să se pună pe primul loc, asta după ce își vor analiza mai atent fiecare aspect al vieții. Dacă vor simți că locul lor nu este într-o relație, nu vor mai sta pe gânduri și vor spune „stop”, cu toate că este posibil ca mai apoi să se îndoiască de decizia lor.

 
Capricorn
În general, Capricornii evită să se înconjoare de oameni cu care nu au prea multe în comun, iar atunci când simt că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu o persoană, analizează lucrurile din mai multe perspective. Doar că, uneori, pot să nu observe sau să treacă cu vederea atunci când o relație devine toxică și se complac în această situație. Cei care le sunt alături pot să spună despre acești nativi că sunt oameni distanți și că nu știu cum să își exprime sentimentele.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza