Trei zodii care nu știu să iubească. Nu te îndrăgosti de ele pentru că vei avea de suferit

Trei zodii care nu știu să iubească. Nu te îndrăgosti de ele pentru că vei avea de suferit

Unii nativi din zodiac desi vor să aibă pe cineva alături și să iubească, nu stiu sa își exprime sentimentele.
 

Aceste zodii nu stiu sa iubeasca sau, mai bine zis, nu stiu sa arate acest lucru. Adesea, se crede despre cei nascuti in cele trei semne zodiacale ca sunt reci sau distanti.

Fecioara
Fecioarele se afla in fruntea clasamentului in ceea ce priveste detasarea. De obicei, cei nascuti in acest semn pot parea reci si rezervati. Le este greu sa se deschida in fata cuiva si sa-si arate vulnerabilitatile.

Fecioara este o zodie analitica, pragmatica si cu o gandire logica si rationala, ceea ce poate face dificila exprimarea sentimentelor. Uneori, partenerul sau se poate simti neglijat din cauza acestei caracteristici.

Gemeni
Daca vezi vreodata o persoana care face glume ironice despre sentimentele sale si le acopera cu sarcasm, sunt sanse mari sa fie un Geaman. Gemenii nu suporta cand cineva ii ironizeaza sau se joaca cu emotiile lor. Le este teama de respingere, asa ca isi pun o masca si nu-si arata adevaratele sentimente. Acest lucru ii face sa fie distanti din punct de vedere emotional.

Cei nascuti in aceasta zodie sunt comunicativi, sociabili si cu o minte agila, totusi pot avea dificultati in a-si exprima sentimentele in relatii romantice.

Capricorn
O zodie serioasa, practica si cu o gandire logica si rationala, Capricornul are si el mari probleme in a-si exprima sentimentele si emotiile.

Capricornii sunt adesea caracterizati ca fiind muncitori, ambitiosi si orientati spre obiective, iar aceste trasaturi ii fac sa se concentreze mai mult pe realizari decat pe relatii romantice. De asemenea, Capricornii pot fi reticenti in a-si exprima sentimentele, din cauza fricii de a fi vulnerabili si de a nu fi in control.

sursă: andreearaicu.ro.

Comenteaza