Top 3 compatibilități zodiacale. Ce zodii au șanse mari să facă un cuplu vara asta

Top 3 compatibilități zodiacale. Ce zodii au șanse mari să facă un cuplu vara asta

Trei cupluri s-ar putea forma până la sfârșitul lunii august. Între ei, compatibilitățile zodiacale vor atinge culmile cele mai înalte. 

Locul 3

Femeia Vărsător și Bărbatul Fecioară. Aer și pământ. Cele două semne nu sunt foarte compatibile, însă vara aceasta lucrurile se vor schimba.

Nu putem vorbi în acest caz despre o relație de lungă durată, ci mai degrabă despre o aventură scurtă. Totuși, disponibilitatea celor doi de a încerca lucruri diferite s-ar putea transforma, de ce nu, într-o relație serioasă.

Femeia Vărsător caută stabilitatea și pragmatismul mai mult ca oricând. Îi place să se distreze și să pornească în tot felul de aventuri, dar are nevoie de o minte lucidă aproape.

Cine poate fi mai potrivit în acest caz decât bărbatul Fecioară? Acesta aduce toate elementele de care are nevoie o femeie Vărsător pentru a se simți în siguranță în călătoriile sale.

Locul 2

Femeia Rac și Bărbatul Capricorn. Apă și pământ. Racii și Capricornii nu au o compatibilitte excelentă, dar vara aceasta vor fi uniți de aceleași crezuri.

Femeia Rac reușește să deslușească anumite taine pe care nu le înțelegea până acum. La fel ca femeia Vărsător, aceasta caută un punct important de sprijin, iar Capricornul este ideal pentru a-i asigura liniștea.

Capricornul este atras de nebunia și sensibilitatea femeii Rac, iar împreună pot face casă bună dacă renunță fiecare la orgoliu.

Locul 1

Femeia Taur și Bărbatul Berbec. Pământ și foc. Această relație poate fi una de-a dreptul explozivă. Taurul este unul din cei mai viscerali mai ales când vine vorba de dragoste și muncă, iar Berbecul dă, la rândul său, totul pentru fericire.

Cei doi se potrivesc mai mult decât s-ar aștepta oricine. Vara aceasta, femeia Taur și bărbatul Berbec au nevoie unul de celălalt pentru că amândoi sunt pe un drum nou în viață.

Taurul vine cu gândirea rațională, iar Berbecul este adeptul compromisurilor. Cei doi sunt suficienți de înțelegători și maturi în abordarea problemelor, cu mici excepții. Și anume, Berbecii se enervează ceva mai repede, dar atunci apare femeia Taur și îl temperează cum știe ea maai bine.

Bonus

Bărbatul Leu și Femeia Scorpion. Foc și Apă. Relație imposibilă? Nu chiar! Între cei doi se pot naște pasiuni incredibile. Amândoi sunt suficient de inventivi și de pregătiți pentru lucruri noi. Vara asta vorbim despre o iubire fierbinte în cazul lor.

 

Comenteaza