Previziunile Marianei Cojocaru! Zodia care NU trebuie să plece la drum în această perioadă

Previziunile Marianei Cojocaru! Zodia care NU trebuie să plece la drum în această perioadă
| Foto: ciao.ro

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru zilele următoare pentru fiecare zodie în parte.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că unele zodii primesc avertismente, în timp ce alți nativi vești ceva mai proaste.

Previziuni zodia Rac

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Racul este cel care nu trebuie să plece la drum. Nativii acestei zodii ar fi bine să amâne unele călătorii dacă acestea nu sunt urgente.

„Racul va trebui să fie atent la deplasări. Dacă sunt cu folos, atunci e de bine. Dacă nu, se spune că agitația aceasta trebuie controlată și temperată, din cauza disputelor care ar putea să apară cu alte persoane”, spune Mariana Cojocaru.

Previziuni zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu, astrologul aduce câteva vești interesante. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot să devină vulnerabili și mai mult de atât, ar fi bine să nu se ”culce pe o ureche”.

„Anul are aspecte cât se poate de bune, datorită Soarelui, doar este patronul vostru. Dar, Leii, în egală măsură, pot fi vulnerabili. În anul următor, cei care se știu cu sensibilități mai deosebite, să nu se culce pe o ureche”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară astrologul aduce veşti bune, dar şi rele. Astrologul îi sfătuieşte să aibă mai multă grijă la alimentaţie, pentru că de aici pot lua naștere diferite probleme.

„Mi-ar plăcea să vă dau vești foarte bune, dar o să vă spun așa, că în 2024, una este caldă, ca și veste, alta poate să fie rece, deci feriți-vă de frig și mai ales fiți atente Fecioarelor la ceea ce mâncați, pentru că este un an cu sensibilități în această zonă”, mai spune astrologul, potrivit news.ro

Comenteaza