Previziuni astrologice pentru anul electoral 2024. Când va veni binele pentru români 

Previziuni astrologice pentru anul electoral 2024. Când va veni binele pentru români 
| Foto: observatornews.ro

Un astrolog român a făcut câteva previziuni cu privire la anul electoral 2024.

În opinia astrologului și numerologului Valeriu Pănoiu, vom asista în următorii doi ani la tranziția lui Pluto din Capricorn, care a durat 15 ani, în Vărsător. Pluto se va instala definitiv în semnul Vărsătorului, pentru 20 de ani, pe 24 noiembrie 2024. Această tranziție a lui Pluto dintr-un semn în altul va aduce foarte multe situații imprevizibile.

Valeriu Pănoiu spune că tranzitul lui Neptun în semnul Pești favorizează o predispoziție socială către paranoia și anxietate a populației. Mai în glumă, mai în serios, astrologul român descrie simbolic intervalul acestor doi ani drept ”o perioadă a spitalului de nebuni, în care pacienții au scăpat liberi”.

Simptomele invocate de Valeriu Pănoiu: oamenii devin extrem de suspicioși, de paranoici, fiind mereu în căutare febrilă de certitudini, de siguranță, de soluții palpabile la nevoile lor.

La nivel global, în anii 2023-2024 se anticipează chiar și posibile descărcări seismice ale planetei.

O veste pozitivă pe care astrologul român  o aduce în acest interviu acordat în exclusivitate pentru Gândul este faptul că românii, ca popor, nu sunt amenințați de vreun pericol extern.

Astrologul atrage însă atenția că adevăratele cataclisme interne, sociale și politice din România, vor fi generate de o clasă politică egoistă și incompetentă, dar și de predispoziția naturală a românului de a fi propriul său dușman, potrivit gândul.ro.

Comenteaza