Povestea Marianei, femeia care are o poveste GROAZNICA. Ce spun medicii

Povestea Marianei, femeia care are o poveste GROAZNICA. Ce spun medicii

De șase ani viața Mariane Belciugan, o femeie în vârstă de 54 de ani, s-a schimbat complet. Aceasta susține că în stomacul ei se află o șopârlă. Femeia este disperată și nu știe ce să facă pentru a scăpa de vietatea ce și-a găsit adăpostul în corpul ei.

Prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutor. Aceasta este convinsă că o șopârlă se află în stomacul ei și nu mai știe ce să facă pentru a scăpa de ea.

Cum problema este una serioasă, Mariana Belciugan a mers la medic pentru a vede ce este de făcut.

Însă, surpriză, medicii spun că șopârla de care femeia vorbește nu există în realitate. Cu toate acestea, Mariana Belciugan este sigură că de șase ani este gazda vietății și spune că de multe ori îi simte prezența.

„E de aici, aici. De multe ori ştiţi cum împunge? Împunge cum împung viţeii la ţâţă. Deci cam 20 de cm ar avea. Cam aşa.

Ar putea să fie şi mai mic, dar eu aşa îl simt. Medicii îmi spun că nu am nimic, aşa, dar în burta mea e ceva care mişcă.”, a spus Mariana Belciugan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum a ajuns să aibă o șopârlă în stomac?

Mariana Belciugan spune că șopârla a ajuns în corpul ei în urmă cu șase ani, într-o noapte. Femeia dormea, iar în camera ei au intrat trei astfel de viețuitoare. Cum din cauza unei probleme cu sinusurile aceasta dormea cu gura deschisă, una dintre șopârle a intrat și a ajuns în stomacul ei.

În timp ce femeia cere ajutor de la medici pentru a o scăpa de problemă, aceștia o redirecționează către psihiatru.

„Într-o seară, locuind la parter, în camera mea au intrat trei şopârle micuţe. Pielea lor aproape că era incoloră. Era un pic maroniu deschis, deschis şi aveau pete de-a lungul şirii spinării, de culoare mai închisă, maroniu închis. Eu având probleme cu sinusurile, am dormit cu gura căscată.

Toți medicii m-au trimis la psihiatru, au zis că nu există așa ceva”, a mai spus Mariana Belciugan. scrie cancan.ro.

Etichete
Comenteaza