Luna plină de pe 30 August produce schimbări imense în plan emoțional. Ce zodii vor fi afectate

Luna plină de pe 30 August produce schimbări imense în plan emoțional. Ce zodii vor fi afectate
| Foto: spynews.ro.

Luna plină în Pești, care are loc pe 30 august, va aduce schimbări majore, pe toate planurile pentru nativii zodiacului.

Luna plină în Pești ne va ghida spre eliberarea de trecut, precum și renunțarea la ceea ce ne împiedică să evoluăm. Este un fenomen special, având loc pentru a doua oară în luna August. Are o energie benefică și creează atmosferă matură și profundă.

În următoarea perioadă vom înțelege mai bine ceea ce trebuie lăsat în urmă, pentru a ne putea dezvolta și a privi doar către lucrurile benefice din viața noastră. Putem să devenim mult mai emoționali și să avem o atitudine mai ciudată.

Toată lumea va fi emoțională pentru că veți fi forțați să faceți sacrificii majore, deoarece aceasta este a doua lună plină a lunii, ceea ce este extrem de rar. Hormonii înseamnă eliberarea, așa că nu numai că vei fi extrem de emoțional, ci vei fi și forțat de univers să sacrifici tot ceea ce te-a împiedicat de la fericire și succes.

Ce zodii vor fi afectate

Luna plină în Pești va afecta mai toate zodiile, dar patru dintre ele o vor simți din plin. Aici vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Ei vor trebui să facă schimbări drastice în viață într-un ritm alarmant de rapid, pentru a se alinia cu Universul. Va trebui să renunți complet la vechea ta viață și să adopți o atitudine nouă, mai ales în ceea ce privește lucrurile inedite.

Îți vei putea transforma viața, dacă ești deschis la noutăți și vei lăsa Universul să te ghideze. Ai putea obține cea mai frumoasă viață pe care o poți avea, dar va trebui să lași deoparte obiceiurile negative și limitările care te țin deoparte, potrivit spynews.ro.

Comenteaza