Horoscopul Neti Sandu pentru săptămâna 9 -15 octombrie 2023. Pentru ce zodii începe o nouă etapă

Horoscopul Neti Sandu pentru săptămâna 9 -15 octombrie 2023. Pentru ce zodii începe o nouă etapă
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru săptămâna 9 -15 octombrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Berbec
Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală și rezolvarea unui context care ține de un contract sau relația de cuplu/căsătorie.

Pe 9 octombrie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa muncii și sănătății și Berbecii vor simți o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, a condițiilor de muncă, dar și a stilului de viață.

Marte, guvernatorul Berbecilor, schimbă semnul zodiacal, și ajunge în 12 octombrie în zodia Scorpion. În perioada următoare, nativii vor simți nevoia să-și concentreze atenția pe situația financiară, introspecție, regenerare, transformare, sfera intimă.

Taur
Nativii Taur sunt preocupați, la începutul săptămânii de casă, familie, rezolvarea unor chestiuni administrative și familiale.

Intrarea lui Venus, guvernatorul Taurilor, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, le aduce motive de bucurie, deoarece se activează sectorul sentimental și au toate șansele să se îndrăgostească sau să-și îmbunătăţească relația. Nativii părinți vor fi mai apropiați de copii. Pe de altă parte, crește și creativitatea.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, relația de cuplu sau relațiile în general vor fi în centrul atenției și Taurii pot avea parte de mai multă pasiune.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul muncii și activităților profesionale. În urma unor evenimente neașteptate și răsturnări de situație, provocate de Eclipsa de Soare, care însoțește fenomenul de Lună Nouă, nativii Taur vor fi determinați să ia decizii importante în planul profesional.

Gemeni
Nativii Gemeni încep săptămâna cu deplasări și organizarea unei petreceri surpriză unei persoane dragi. Relația cu persoana iubită, cu copiii sau cu persoane apropiate se intensifică.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul vieții de familie, le aduce posibilitatea să-și îmbunătățească relațiile de familie și confortul casei.

Tranzitul lui Marte, din 12 octombrie, prin zodia Scorpion, activează sectorul asociat muncii și activităților profesionale și în perioada următoare Gemenii vor fi foarte activi la locul de muncă. Totodată, se vor ocupa și de sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul iubirii și aventurilor romantice, copiilor și creativității, plăcerilor și distracției. Planurile și demersurile sunt susținute din astral, iar Gemenii vor lucra la visele lor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, este un moment potrivit ca Gemenii să aducă în viața lor ceea ce îi face fericiți. De asemenea, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, care să îi pună pe un drum nou în planul sentimental.

Rac
Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări financiare, mai ales dacă apar niște surprize neplăcute sau încurcate în regimul banilor.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, deplasărilor și negocierilor le aduce o perioadă, în care se pot pune mai mult în valoare, se fac plăcuți, negociază în favoarea lor sau obțin mai ușor ce-și propun.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată iubirii, fericirii, aventurilor sentimentale, copiilor, creativității, distracției și vacanțelor. Așadar, este o perioadă prielnică poveștilor de iubire, petrecerii timpului cu copiii, cu persoane dragi, să cultive o pasiune, să se exprime creativ.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții. Eclipsa de Soare, care însoțește fenomenul astral, poate aduce surprize sau evenimente neașteptate în familie sau privind decizii legate de o mutare, tranzacție imobiliară. Este un moment bun pentru rezolvarea unor conflicte cu familia, chiar dacă în primă fază pot ieși la suprafață nemulțumiri.

Leu
Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru propria persoană, mai ales dacă au înțeles că este momentul să se ocupe și de plăcerile, dorințele și nevoile lor.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul financiar, al banilor pe care îi câştigă de la serviciu, vine să le îmbunătățească Leilor situația financiară. Vin bani mai mulți din salariu, dar și din alte proiecte profesionale și va exista o tendință de a cheltui mai mult.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată familiei și căminului. Se va intensifica preocuparea pentru casă, o reamenajare, o tranzacție imobiliară, dar și pentru relațiile de familie, care pot deveni conflictuale. Se cere o mare atenție în relațiile cu rudele.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul comunicării, interacționării cu ceilalți, învățării și acumulării de cunoștințe, privind deplasările și negocierile.

Fiind însoțit de o Eclipsă de Soare, și Soarele guvernează zodia Leu, fenomenul astral poate aduce surprize neașteptate, răsturnări de situație în planurile acestora. Este un moment bun de relansare, începere a unor cursuri sau pentru a îmbunătăți comunicarea cu ceilalți.

Fecioara
Nativii Fecioară încep săptămâna cu o stare mai puțin plăcută, de izolare și dorință de detașare față de factorii care îi destabilizează emoțional.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul personalității, le va aduce nativilor farmec și dorința de a se preocupa de imagine, înfățișare și garderobă. Pentru că se dinamizează axa relațiilor, beneficii apar și-n relații și se îmbunătățește viața sentimentală.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, și dinamizează casa asociată comunicării, interacționării cu ceilalți, învățării și acumulării de cunoștințe, deplasările și negocierile.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care Fecioarele îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în regimul banilor. Recomandarea astrelor este să se evite accesarea unor credite, să nu se lanseze în speculații financiare și să caute stabilitate financiară.

Balanță
Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru planurile de viitor, relațiile cu prietenii, întâlniri cu aceștia sau implicarea în proiecte noi profesionale.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul frământărilor interioare, trecutului, introspecției și izolării le aduce o perioadă de retragere din sfera socială. Balanțele vor avea nevoie de mai multă liniște, pentru a-și pregăti un plan, să-și facă un bilanț, să analizeze niște situații în cuplu sau profesionale.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în sectorul financiar, unde nativii trebuie să aibă grijă cum gestionează banii pe care îi dețin. Atenție la impulsul de a cheltui prea mult și la decizii financiare pripite!

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul identității. Este un moment de afirmare, în care nativii își pot seta obiective noi. Axa relațiilor este și ea activată și este posibil ca nativii Balanță să ia decizii importante, determinate, în principal, de acțiunile partenerilor de cuplu sau de cei cu care desfășoară activități în sfera profesională. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planurile lor.

Scorpion
Nativii Scorpion încep săptămâna cu preocupări de afirmare în planul profesional. Este posibil să primească o ofertă de job sau să semneze un contract.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor vine să amplifice viața socială, relaționarea cu prietenii și oportunități în proiectele pe termen lung.

Marte, guvernatorul nativilor, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa personalității și aduce multă energie, curaj, inițiative și demararea unor noi planuri în perioada următoare.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care se formează în casa izolării, introspecției, trecutului și meditației. Nativii sunt invitați la un bilanț, la setarea unor obiective noi și lăsarea în spate a trecutului.

Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize și situații neașteptate, dar și conștientizarea faptului că nu poate fi controlat totul, că există momente în care ar trebui să accepte că unele lucruri nu pot fi schimbate și trebuie să meargă înainte.

Săgetător
Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări pentru pregătirea unei călătorii, înscrierea la cursuri sau schimburi de experiență. Axa cunoașterii este dinamizată și nativii vor simți nevoia să citească, să urmărească documentare, să-și lărgească universul cunoașterii.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației, le aduce nativilor Săgetător șanse de a-și îmbunătăți imaginea și de a-și valorifica experiența și abilitățile. Există șanse de afirmare și nativii sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile care vin spre ei.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Energia va fi redirecționată spre interior și urmează o perioadă de reevaluare a unor opțiuni profesionale și eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor și proiectelor de viitor. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize și situații neașteptate în direcția profesională, în proiectele avute în derulare, în relațiile cu prietenii sau cu cei cu care desfășoară activități.

Capricorn
Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, în special a banilor care pot proveni din alte surse decât salariile. Posibil nativii să caute să administreze cât mai bine un buget, să recupereze niște sume de bani.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii prin experiențe de viață, vine să aducă oportunități în aceste domenii. Nativii singuri au șansa să-și cunoască partenerul și să fie pe aceeași lungime de undă cu acesta în privința sistemului de valori.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată prietenilor, vieții sociale, lărgirii orizonturilor și proiectelor de viitor. Urmează o perioadă dinamică în aceste domenii, cu strategii pe termen lung. Sunt de evitat conflictele, care pot duce la rupturi.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul carierei, imaginii și reputației profesionale. Pot să apară oportunități, să le deschidă niște drumuri, care să îi așeze pe o traiectorie nouă în sfera profesională. Însoțit de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize și situații neașteptate.

Vărsător
Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână cu preocupări pentru relația de cuplu. Dacă au fost niște neînțelegeri, acum au loc împăcări sau nativii singuri ar putea să aibă o întâlnire romantică.

Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul intimității și avantajelor financiare, le aduce beneficii materiale și se rezolvă un context financiar. În planul relațional crește pasiunea și dorința și Vărsătorii vor dori să-și relanseze relația de cuplu.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată carierei, imaginii și reputației profesionale și urmează o perioadă activă, în care nativii sunt determinați să-și atingă niște obiective.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul studiilor, convingerilor, credințelor, perfecționării profesionale, lecțiilor de viață și oportunităților de creștere profesională. Însoțit de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce situații neașteptate, surprize și răsturnări de situație în aceste domenii.

Pești
Nativii Pești sunt preocupați la începutul săptămânii de rutina zilnică și activitățile profesionale, care se înmulțesc pe zi ce trece la serviciu. Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, le aduce o îmbunătățire a relațiilor cu cei cu care interacționează. Nativii singuri au șansa să-și cunoască jumătatea.

De asemenea, se pot perfecta termenii unor contracte. Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv în casa asociată studiilor, convingerilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și explorării unor domenii de interes.

Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind datoriile, impozitele, transformarea profundă și intimitatea.

Se poate începe un capitol nou în planul financiar și Peștii să caute un echilibru între cheltuieli și încasări. În planul intim Peștii pot să aibă discuții cu partenerul de cuplu, care să ducă la o răsturnare de situație în cuplu.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza