Horoscopul lunii octombrie 2023. Ce zodii dau de necaz

Horoscopul lunii octombrie 2023. Ce zodii dau de necaz

Horoscopul lunii octombrie aduce vești mai puțin bune pentru doi nativi din zodiac care vor da de necaz.

Gemeni
Gemenii vor fi destul de mișcați de informațiile în posesia cărora vor intra încă din primele zile ale lunii octombrie 2023. Vor descoperi ceva ce i-ar putea debusola, ceva ce le poate schimba din temelie viața.

Rac
Racii au un octombrie destul de călător. Dacă nu s-au gândit la vreo călătorie până acum, ar face bine să își împacheteze hainele și alte lucruri necesare și să le pună în bagaje!

Leu
Leii încep luna octombrie 2023 în spiritul runei generale! Și anume, vor susține un mic scandal, o ceartă furtunoasă! Ceva nu le convine și nu prea se pot abține!

Fecioară
Fecioarele bifează schimbări în mai multe domenii, mai ales în intervalul 2-8 octombrie 2023. Vorbim despre schimbări majore. Dă norocul și peste ele, în cele din urmă!

Balanță
Balanțele au parte și ele de o renaștere. Se simt mai energice, mai deschise să facă lucruri noi, să încerce ceva ce nu au mai încercat. Luna octombrie este benefică și pentru ele, așadar!

Scorpion
Scorpionii își schimbă calitatea vieții. O vor duce mult mai bine față de lunile precedente.

Săgetător
Săgetătorii întâlnesc pe cineva cu totul special. Au parte de o dragoste nouă, fierbinte, de zici că suntem în plină lună iulie!

Capricorn
Capricornii trebuie să fie atenți la toate semnalmentele Universului, dar și la mesajele pe care le vor tot primi de acum încolo. Unul dintre acele mesaje le poate dezvălui ceva uriaș.

Vărsător
Vărsătorii nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Runa le arată că trebuie să se poarte cu mănuși, căci se umblă pe nisipuri mișcătoare.

Pești
Peștii s-ar putea să schimbe mașina, locul de muncă sau casa. Luna octombrie este un nou start în viață pentru acești nativi de apă.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza