Horoscopul lui Neti Sandu pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Ce zodii vor avea parte de o întâlnire importantă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Ce zodii vor avea parte de o întâlnire importantă
| Foto: stirileprotv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC

Nativii Berbec încep săptămâna cu evenimente importante în planul personal. Planetele în semne de pământ aduc stabilitate și decizii pe termen lung privind încheierea unui contract profesional sau relațional. Cei doi benefici, Venus și Jupiter formează un aspect armonios și anunță evenimente fericite în cuplu.

Tot în prima parte a săptămânii, Marte, guvernatorul Berbecilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa banilor, semn că nativii pot primi oferte noi de colaborare sau un job nou, care le poate aduce venituri mai mari.

Finalul săptămânii aduce decizii inspirate într-un context financiar, privind administrarea unor sume de bani la comun cu partenerul sau cu alte persoane. De asemenea, și la serviciu este posibil ca nativii să obțină aprobări pentru un buget.

Weekendul aduce deplasări, ieșiri, participarea la evenimente în spațiul social sau planuri pentru următoarea călătorie.

TAUR

Nativii Taur au parte de un început de săptămână cu evenimente în planul sentimental. Se pot aștepta la trecerea la un alt nivel al relației. Unii nativi pot să afle că vor deveni părinți sau iau decizia să își mărească familia. Cei doi benefici: Jupiter și Venus, guvernatoarea Taurilor, se află într-un aspect armonios și aduc schimbări în perspectiva asupra vieții, privind direcția sau pregătirea profesională.

Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus, din casa personalității nativilor, și aduc vești sau implicare într-o activitate profesională nouă, care să le pună în valoare abilitățile și experiența.

Registrul astral se schimbă în partea a doua a săptămânii, când Taurii vor fi preocupați de petrecerea timpului cu partenerul de cuplu. Posibil să le facă un cadou surpriză: plecarea într-o călătorie sau un minisejur într-un loc, care le aduce aminte de începuturile relației.

GEMENI

Contextul astral al începutului săptămânii le aduce Gemenilor preocupări pentru casă și viața de familie, administrarea unor bunuri și luarea unor decizii pe termen lung, în ce privește patrimoniul sau un imobil, pe care pot să îl valorifice. Cei doi benefici: Venus și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect armonios și vor avea intuiție și inspirație într-un context financiar. De asemenea, Gemenii pot lua decizii privind lăsarea în urmă a unor mentalități, care nu îi mai reprezintă. Revelațiile pe care le vor avea săptămâna aceasta le deschid un drum nou pe toate planurile vieții.

Marte, planeta acțiunii, și Mercur, guvernatorul lor, formează un aspect armonis cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa frământărilor interioare, și susțin contextul astral în care sunt invitați la o schimbare majoră.

Weekendul aduce preocupări pentru terminarea unor sarcini, respectarea termenului limită a unui proiect pentru Gemenii implicați în activități extraprofesionale.

RAC

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare. Nativii fac deplasări pe distanțe scurte și discută cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale despre strategiile și proiectele pe termen lung.

Cei doi benefici, Venus și Jupiter se află într-o relație armonioasă și susțin planurile nativilor, aduc șanse și oportunități, dar și evenimente fericite în cuplu sau în parteneriatele profesionale. Contextul astral este susținut și de Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor. Ambele planete formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că pot să apară și evenimente neprevăzute, care să ducă într-o altă direcție.

Spre finalul săptămânii se activează casa distracției, iubirii, aventurilor romantice și petrecerii timpului în mod plăcut. O serie de nativi pot pleca în afara orașului cu prietenii, într-o stațiune montană sau poate în afara țării. În weekend, aspectul armonios, de cooperare, dintre Mercur și Neptun, le aduce nativilor o comunicare bună cu partenerul de cuplu.

LEU

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Leu preocupări pentru situația financiară, încasarea unor sume de bani, o negociere sau semnarea unui contract, de pe urma căruia să obțină sume suplimentare de bani. Cei doi benefici: Venus, în tranzit prin casa muncii, și Jupiter, în tranzit prin casa carierei și relațiilor cu șefii, formează un aspect armonios și aduc oportunități profesionale, relații bune cu superiorii sau cu persoane cu putere de decizie. Registrul astral este susținut și de Marte, planeta acțiunii, și Mercur, guvernatorul casei proiectelor, care aduc negocieri favorabile. Atenție la faptul că nativii se pot lansa în discuții în contradictoriu și să-și susțină cu tărie punctele de vedere, să intre în conflicte de idei cu colegii!

Spre finalul săptămânii se activează casa vieții de familiei și spațiului de locuit, iar Leii se sfătuiesc cu partenerul de cuplu, privind o decizie, pe care trebuie să o ia legat de casă, o mutare sau o renovare. Duminică este zi de relaxare, întâlniri romantice sau petrecere a timpului cu copiii pentru nativii părinți.

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru planurile personale. Posibil să apară niște propuneri neașteptate, să semneze un contract sau să primească o invitație de a pleca câteva zile într-o minivacanță. Lucrurile se pot derula foarte repede, iar nativii vor fi nevoiți să se grăbească să dea un răspuns.

Marți și miercuri sunt două zilei cu activitate în conturi, încasări de bani, dar și cheltuieli, achitarea unor facturi, rate, returnare de datorii sau credite. Cei doi benefici: Jupiter și Venus, formează un aspect armonios între sectorul distracției, iubirii și aventurilor romantice, creativității, valorificării unor talente și casa călătoriilor, dezvoltării personale, principiilor și credințelor de viață. Așadar, apar oportunități de a pleca brusc într-o călătorie pentru cei mai mulți dintre nativi. Pe de altă parte, relațiile cu străinii se intensifică și este posibil ca Fecioarele să înceapă un proiect, care să aibă legătură cu valorificarea unei pasiuni, să fie deschise către o altă abordare privind activitățile profesionale.

Finalul de săptămână aduce deplasări, vizite, drumuri pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale, negocieri și implicare în chestiunile administrative ale casei.

BALANȚĂ

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Balanță o stare mai puțin bună, de izolare și retragere față de factorii, care le produc suprasolicitare sau stres. Nativii aleg să caute liniștea în locul agitației cotidiene, mai ales dacă au de luat niște decizii privind semnarea unui contract. Posibil să se rezolve un context locativ/imobiliar, să aibă loc o tranzacție imobiliară sau se iau decizii în acest sens pe termen lung. Cei doi benefici: Jupiter și Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect armonios și aduc oportunități financiare.

Marte, guvernatorul casei relațiilor, și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa intereselor financiare și intimității. Balanțele pot primi niște sume de bani de la familie sau din alte surse, pe care le investesc în confortul casei. Pe fondul acesta astral, weekendul aduce discuții despre bani și administrarea acestora. Posibil să existe și o schimbare a planurilor și nativii să achite o sumă de bani pe un sejur, mai ales dacă găsesc o ofertă tentantă.

SCORPION

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru proiectele de grup, relațiile de prietenie și reluarea unor proiecte mai vechi. Planetele din semne de pâmânt formează aspecte armonioase și aduc oportunități și o relansare personală. Pe fondul acesta astral, cei doi benefici: Venus și Jupiter unesc, printr-un aspect armonios, casa parteneriatelor/relațiilor și casa comunicării, semn că pot aduce oportunități, în urma unor dialoguri și negocieri.

Pe de altă parte, Marte, guvernatorul nativilor, și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios și cu Uranus, planeta imprevizibilului și aduce evenimente neașteptate într-un context relațional/privind un parteneriat profesional.

Discuțiile și dialogurile pe care nativii le inițiază cu persoane apropiate, prieteni sau familie, le pot aduce idei sau conștientizarea unor lucruri privind dezvoltarea personală sau profesională.

Spre finalul săptămânii, Luna ajunge în Scorpion și nativii vor căuta să gândească un plan/o strategie. De asemenea, au inspirație într-o activitate de creație.

Duminica nativii încasează bani și se sfăuiesc cu partenerul privind destinația acestora.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru carieră și implicarea în activitățile profesionale. Planetele din semne de pâmânt formează aspecte armonioase și aduc oportunități, care trebuie luate în calcul. Cei doi benefici: Jupiter, guvernatorul Săgetătorilor, și Venus, micul benefic, formează un aspect armonios și unesc casa banilor de casa activităților profesionale. Este un moment bun pentru nativi să ajungă la înțelegeri, să semneze contracte/parteneriate. Contextul astral este susținut și de Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, care formează un aspect astrologic armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Pot avea loc răsturnări de situație și evenimente pe care nativii să nu le anticipeze, dar să ducă într-o direcție benefică pe termen lung.

Spre finalul săptămânii, Luna traversează casa izolării și subconștientului și nativii vor sta retrași să ia niște decizii importante pentru ei.

Duminică, Luna le traversează casa personalității, li se schimbă starea și caută să petreacă ziua înconjurați de persoanele dragi.

CAPRICORN

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru a se pune în valoare printr-o activitate sau un proiect de creație. De asemenea, nativii caută să se înscrie la cursuri, să se dezvolte din punct de vedere profesional, să discute cu persoane cu mai multă experiență și de la care au ce învăța. Cei doi benefici: Venus și Jupiter formează un aspect armonios și pot veni oportunități profesionale, prin care să se dezvolte mai mult. De asemenea, se activează și sectorul iubirii și aventurilor romantice, dar și relația cu copiii, pentru nativii părinți, care își doresc găsirea unor metode noi de petrecere a timpului sau de relaxare.

Capricornii beneficiază de energia lui Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității și de Mercur, planeta comunicării, care, la rândul lor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Pot să apară evenimente bruște în planul relațiilor sentimentale sau în relațiile cu copiii. Atenție la comunicare, pentru că nativii pot avea impulsul de a se grăbi să spună lucruri pe care n-ar trebui să le spună sau să intre mai ușor în dispute!

Finalul de săptămână le aduce întâlniri cu prietenii sau pregătirea unor strategii pe termen lung. Posibil să apară și niște cheltuieli neprevăzute, pe care nu le-au luat în calcul într-un context familial.

VĂRSĂTOR

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru relația de cuplu și planurile de viitor împreună cu partenerul de cuplu. Planetele din zodii de pământ formează aspecte benefice și anunță evenimente fericite pe termen lung. Cei doi benefici: Jupiter și Venus se află într-un aspect armonios și unesc casa planurilor de viitor, viselor și îndeplinirii dorințelor cu sectorul vieții de familie/căminului. Așadar, Vărsătorii pot avea parte de surprize neașteptate.

Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul nativilor, susțin schimbarea și pregătirea pentru începerea unei noi etape de viață.

Finalul săptămânii aduce o călătorie sau programarea unui sejur, plecarea în străinătate, dar și preocupări pentru dezvoltarea personală, studii, filosofia de viață sau perfecționarea profesională.

Duminică, Luna traversează casa prietenilor și nativii ies cu prietenii în oraș sau organizează o petrecere. Posibil cineva din anturaj să le organizeze o petrecere surpriză.

PEȘTI

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru relația de cuplu, dar și pentru semnarea unui contract/parteneriat profesional. Posibil nativii să primească vești sau informații surpriză, care să le dea peste cap toate planurile de până acum. Munca le este răsplătită și există șansa să primească o promovare sau să conducă o echipă. Pe fondul acesta astral, cei doi benefici: Jupiter și Venus, care formează un aspect armonios, aduc vești minunate în planul relațiilor și colaborărilor profesionale.

Registrul astral este susținut și de Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, care formează un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor. Pentru că planetele din zodiile de pâmânt formează aspecte armonioase, Peștii pot face planuri pe termen lung.

Spre finalul săptămânii intervin preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative/financiare, chestiuni birocratice, obținerea unor acte oficiale.

Duminică, Luna traversează casa imaginii și nativii vor fi vedete în grupul lor, mai ales dacă participă la un eveniment important al unei persoane dragi.

SURSA INFO: ȘTIRILEPROTV.RO.

Comenteaza