Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 noiembrie. Trei zodii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 noiembrie. Trei zodii își vor întâlni sufletul pereche
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
Poate la un telefon reglaţi o relaţie amicală, sau poate cu cineva din familie care v-a inoportunat cu nişte vorbe mai dure şi se rezolvă. O să vă scoată în lume cineva care vrea să evaluaţi şansele de a fi împreună într-o relaţie şi o să vă facă plăcere plimbarea.

SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi reproşuri că nu vă faceţi timp pentru o ieşire în doi - dacă nu vă încânta ideea trebuie spus. Vă bucuraţi de o reuşită în familie, poate trece cineva pe la voi să vă felicite şi o să fie o atmosferă ca de sărbătoare, c-oți mai fi gătit ceva special.

CAPRICORN
V-aţi putea recupera o relaţie sentimentală, dacă daţi orgoliul la o parte şi lăsaţi inima să bată cum ştie ea. Poate va trebui să vă-ntâlniţi cu mai puțini oameni, să n-aveţi probleme, dacă e un eveniment festiv, o nuntă, un botez, să evitaţi amenzile.

VĂRSĂTOR
Poate vă ia cineva cu maşina, dacă a voastră are ceva şi tot o să faceţi o plimbare, un dus întors care să vă priască. Puteţi da o fugă într-o staţiune pe undeva, nu prea departe de casă, şi o să-i faceţi cuiva o surpriză plăcută - că nu i-aţi mai văzut demult pe nişte oameni.

PEŞTI
Poate vă face o vizită cineva de departe şi aflaţi noutăţi care vă pot ajuta să puneţi în practică un proiect. O să vă puteţi recupera nişte bani - vorbiţi la un telefon, daţi mesaje şi se pun în mişcare nişte rotiţe care vă pot ajuta să puneţi în practică un proiect.

BERBEC
Se poate să apară cineva cu care trebuia demult să vă-ntâlniţi ca să vă şi cunoaşteţi - poate fi prima vedere la faţă. Aţi putea ocaziona o întâlnire cu cineva cu care v-oţi fi certat şi orice prilej e bun să vă-mpăcați, că voi nu puteţi ţine supărarea - şi vă puteţi face viaţa şi mai frumoasă.

TAUR
O să vă bucuraţi de vizita cuiva, o să primiţi şi un cadou şi o să fie o răscolire emoţională - în sensul bun al cuvântului. O să aveţi un schimb de replici cu cineva care a dispărut o vreme din viaţa voastră şi o să vă puteţi reaşeza, să fiţi din nou împreună.

GEMENI
E posibil să reapară cineva care să reia o curte asiduă şi să-ncepeți o relaţie care chiar să ducă undeva. Poate le faceţi o vizită unor prieteni care sărbătoresc ceva, botează copilul, sau o fi vreo zi de naştere la care să vă duceţi şi voi să le faceţi o urare.

RAC
Poate vă asociaţi cu nişte oameni, pot fi şi prieteni cu care să vă faceţi un program care să vă destindă - poate-o să le fiţi de folos altor oameni. O să-i chemaţi la un suc, o cafea pe fraţi, veri, cumnaţi, nu pe toţi odată, o pereche măcar să staţi la poveşti şi să degustaţi şi ceva bun.

LEU
O reuşită - după numeroase încercări poate aţi găsit o preocupare de timp liber care să vă dezmorţească. Poate vă consultaţi cu colegii în privinţa lecţiilor că pare să vă preocupe şcoala, şi o să vă faceţi timp şi de plimbare, sau poate vă consumaţi timpul tot stând în casă.

FECIOARĂ
O să intraţi la cheltuială poate pentru că prindeţi nişte reduceri care să vă ajute la redecoratul apartamentului. Se poate să vă mai consultaţi cu un coleg, cu un prieten ca să ştiţi dacă vă apucaţi de un nou proiect, semnaţi un contract, sau vă vedeţi doar de treburile voastre şi-atât.

BALANŢĂ
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să ţineţi cont de celălalt, să nu repetaţi greşelile trecutului. Vă faceţi planuri noi de viaţă, poate vă schimbaţi serviciul, casa, or să fie nişte oportunităţi pe care-ar fi bine să nu le rataţi, să nu regretaţi după aceea.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza