HOROSCOPUL IUBIRII pentru VARA 2024. Zodia care va avea parte de o perioadă „picantă” din punct de vedere amoros

HOROSCOPUL IUBIRII pentru VARA 2024. Zodia care va avea parte de o perioadă „picantă” din punct de vedere amoros

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Planeta Jupiter va pătrunde în casa a cincea. Astfel, nativele din Vărsător vor fi jucăușe și dornice de flirt toată vara. Vărsătorii își vor maximiza timpul liber și vor investi energie în activități care să le aducă bucurie și împlinire.

S-ar putea apuca de un nou hobby care să presupună creativitate sau să-și condimenteze viața amoroasă. Se vor răsfăța și se vor bucura de vibrațiile pozitive care li se vor așterne în calea lor. Vor fi plin de entuziasm în august, când luna plină va răsări în semnul lor pe 19 august. Planeta Venus a Dragostei le va lumina zona de aventură a hărții lor, scrie Sfatul Părinților.

Potrivit Horoscopului publicat de People, vara anului 2024 este vara iubirii pentru Vărsător. Iunie va fi o lună glorioasă pentru pasiunile sale fierbinți. Partidele sexuale vor fi și mai încinse între 20 iulie și începutul lunii septembrie. „O paradă cerească de stele și planete” le vor aduce armonie, plăcere și energii în tot ce ține de sex, dragoste și fertilitate.

Își vor  putea găsi parteneri pe termen lung, cu toate că în august ese posibil să aibă un moment de confuzie și tensiune. Eastrolog îi sfătuiește pe nativi și pe native din acest semn zodiacal de apă să nu fie prea posesivi/posesive cu partenerii.

Sfatul Părinților scrie că vara anului 2024 va fi una magică, plină de noroc, veselie și distracție pentru nativele din Gemeni. Vor atrage parteneri ca un magnet, mai ales în luna iulie când vor ieși cu prietenii.

Luna august va fi cea mai jucăușă și pasională, inspirându-le creativitate. Unele native vor vrea să se bucure în singurătate, altele vor fi atât de nostalgice încât că nu sunt excluse niște vizite la părinți, bunici și alte rude, scrie People.

Nativii singuratici ar putea avea momentul prielnic în a-și găsi parteneri, scrie Eastrolog. Gemenii aflați într-o relație vor fi mai pasionali pentru a o consolida.

Se anunță o vară strălucitoare și pentru tine, Rac! Cu toate că  „sentimentul de nostalgie” se va  simți „mai puternic decât de obicei”, va avea o cantitate mare de energie cosmică care îl va încuraja să stea jos, să îmbrățișeze singurătatea la munte sau într-o city break. Și va reflecta asupra trecutului care l-a condus către prezent. Fiți pe fază nativilor, durerea sufletească va fi tot mai apăsătoare între 22 iunie și 21 iulie.

Racul va fi nostalgic în privința iubiților din trecut sau a experiențelor cu iubitele care i-au frânt inima. Vara aceasta va încerca să-și vindece rănile prin a socializa. Va radia de popularitate și toată lumea își va dori o bucată din el, scrie People. Chimia lui va fi una magnetică din iulie.

Își va schimba look-ul, va încerca o nouă coafură/freză și își va cumpăra haine care să-i scoată în evidență formele. Se apropie zilele de naștere ale nativilor, deci este un moment prielnic pentru a se afirma. Eastrolog îi îndeamnă pe nativi să-și revizuiască prioritățile și planurile de viitor în privința vieții sentimentale și să-și impună niște limite, potrivit gandul.ro.

Comenteaza