Horoscopul dragostei! Zodiile care până la sfârșitul lunii viitoare ar putea să-și găsească jumătatea

Horoscopul dragostei! Zodiile care până la sfârșitul lunii viitoare ar putea să-și găsească jumătatea
| Foto: fanatik.ro

În această perioadă, două persoane sunt deschise către o relație de lungă durată până la sfârșitul lunii iunie.

Sunt două zodii care au trecut recent prin dezamăgiri din punct de vedere sentimental, care vor să își schimbe complet viața.

În a doua jumătate a lunii iunie, acestea vor cunoaște persoane noi și se vor apropia de un anumit tipar, cel care corespunde stilului lor de viață și așteptărilor pe care le au de la un partener.

Este vorba despre femeia Pești și bărbatul Scorpion. Ei sunt cei care pot forma cel mai puternic cuplu amoros al zodiacului în această primă lună de vară.

Compatibilitatea dintre Pești și Scorpion este de aproape 100%. De altfel, acești nativi de apă au nevoie de un sprijin emoțional mai ales în perioada aceasta, căci lucrurile nu stau tocmai roz în viețile lor.

Femeia Pești găsește tot felul de portițe prin care eludează realitatea, oricât de crudă ar fi. Au nevoie de energie, de încurajări. Aceste încurajări le pot primi doar de la un bărbat născut în zodia Scorpion.

Femeia Pești și bărbatul Scorpion se completează perfect. În general, femeia Pești tinde să devină melodramatică și prea romantică, iar bărbatul Scorpion o aduce cu picioarele pe pământ și o face să râdă.

Femeile Pești au nevoie de un astfel de partener pentru a trece peste grijile pe care și le fac de multe ori degeaba. Pe de altă parte, și Scorpionii au nevoie de oameni care să fie dispuși să îi asculte și să nu îi judece, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza