Horoscopul dragostei pentru ultimele zile din această lună. Ce zodie va cunoaște pe cineva

Horoscopul dragostei pentru ultimele zile din această lună. Ce zodie va cunoaște pe cineva

Horoscopul lunii septembrie aduce vești bune pentru câteva zodii, din punct de vedere sentimental.

 

Berbec
Nativii Berbec sunt determinați să înceapă relații noi și fructuoase. Este vorba despre cei singuri, căci cei aflați deja într-un parteneriat își vor deschide inima către viitor. Luna Nouă care apare pe data de 14 septembrie aduce cu sine foarte multe întrebări despre propria persoană. Rutina și sănătatea ajung să fie prioritare. Sunt mari șanse ca certurile cu partenerul să fie acum la un cu totul alt nivel.

Taur
Nativii Taur explorează cele mai ascunse colțuri ale gândirii. Neînțelegerile din relații vor transforma viitorul și legăturile care s-au creat în trecut. Nu este un lucru negativ, asta pentru că progresul este de așteptat. Lucrurile bune vor veni pe parcurs, atunci când deciziile bune vor fi luate înaintea celor care deja au fost repetate, potrivit Yourtango.com. Pentru cei singuri, este important să se acorde o atenție deosebită iubirii de sine, înaintea iubirii unei alte persoane.

Gemeni
Nativii Gemeni au șansa de a scăpa de certuri și neînțelegeri de pe data de 15 septembrie. Luna Nouă din 14 septembrie va aduce cu sine deschiderea mai multor uși. Se pare că cei născuți în acest semn zodiacal au parte de clipe emoționante alături de persoana iubită. Pentru cei singuri sunt șanse mari pentru o nouă idilă. 

Rac
Pentru nativii Raci se anunță o perioadă cu noi începuturi. Astrele aduc un capitol nou în viața celor singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, vorbim despre îmbunătățirea comunicării în cuplu. Este necesar un echilibru pentru ca lucrurile să nu degenereze. Este importantă deschiderea față de persoanele dragi. Luna Plină din data de 29 septembrie vine și ea cu soluții inedite pentru viitorul personal.

Leu
Nativii Leu se lasă purtați de rutina vieții în luna septembrie. Reușesc să-și clădească o relație importantă cu sinele. Cei din jur ajung să-i critice, însă acest lucru nu deranjează. Pentru cei care nu formează un cuplu vin vești îmbucurătoare, arată Astrology.com. E vorba despre o poveste de dragoste cu un prieten. Lucrurile ajung să fie văzute acum dintr-o altă perspectivă. Subiectele sensibile sunt abordate într-o manieră diferită.

Fecioară
Nativii Fecioară descoperă noi modalități de a-și face apariția într-o relație. Discuțiile cu partenerul de viață sunt acum mult mai sincere. Comunicarea deschisă este răspunsul și pe viitor. Mercur îi ajută în privința deciziilor care sunt luate cu greutate. Pentru cei singuri, acum renaște spiritul de aventură și distracție. Momentele de flirt nu vor lipsi dintr-o perioadă plină de iubire. Deciziile înțelepte sunt lăsate pentru finalul perioadei. 

Balanţă
Nativii Balanță au parte de noi începuturi. Venus este în plină ascensiune, ceea ce înseamnă că vine să lase mărturie o perioadă mai romantică. Tot ceea ce se va schimba acum va avea un impact și pe viitor. Compromisurile sunt acum acceptate fără niciun regret. Pentru cei singuri vorbim despre întâlniri romantice. Potențialii parteneri ajung să intre rapid într-o relație fiind entuziasmați. Este cazul să afli ce ar putea readuce frumusețea în viața ta.

Scorpion
Nativii Scorpion ajung să fie provocați în relații. Comunicarea cu partenerul de viață este deficitară. Relația de iubire va fi pusă la grea încercare. Poate fi vorba despre o încheiere a situației amoroase. Astrele spun că o despărțire poate fi un lucru pozitiv pe viitor, fiind posibilă descoperirea de sine. Pentru cei singuri este recomandată aventura. De asemnea vorbim despre o idilă la locul de muncă.

Săgetător
Nativii Săgetător ajung să-și exprime gândurile și sentimentele într-un fel cu totul diferit. Superficialitatea nu mai este acum valabilă. Conversațiile profunde vor lua locul unor priviri fără cuvinte. Astrele spun că nu este recomandată aventurarea în situații noi care pot aduce bătăi de cap. Pentru cei singuri este important ca o relație amoroasă să înceapă cât mai curând.

Capricorn
Nativii Capricorn învață să aibă încredere în partenerii de cuplu. Sunt purtați de un flux al sentimentelor pe care nu l-au mai explorat până în prezent. Este un moment oportun pentru planificarea unor călătorii scurte de relaxare. Pentru cei singuri, vine o perioadă dificilă atât pe plan personal cât și profesional. Există o singură șansă pentru un viitor stabil în sfera amoroasă.

Vărsător
Nativii Vărsător ajung la o comunicare profundă alături de partenerul de viață. Este posibilă o vacanță pentru menținerea ordinii mentale. Timpul petrecut împreună cu cei dragi va ajunge să fie mult mai prețios. Veștile bune vin și pentru cei care nu sunt deja într-o relație. Este posibilă o stimulare intelectuală care va ajunge să se preschimbe în iubire.

Peşti
Nativii Pești se pregătesc pentru o etapă nouă în viața personală. Lucrurile vor ajunge să se schimbe în următoarele luni. Rutina personală de îngrijire va ajunge să fie respectată cu strictețe. Toate deciziile dificile vor fi luate acum într-o manieră mult mai calmă și deschisă. Pentru cei singuri vine o perioadă de cunoaștere.

sursă: antena3.ro.

Comenteaza