Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Ce zodii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Ce zodii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscopul pentru luna noiembrie 2023 aduce vești bune pe plan emotional pentru câțiva nativi din zodiac.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Știi cum este să faci ravagii în propria relație și știi că, la un anumit nivel, faci asta pentru că încă nu ai ajuns să ai încredere în persoana cu care ești. Este ca și cum ai dori să-l testezi, să vezi dacă tot ceea ce spune e adevărat, cu excepția faptului că îl treci prea des prin acest test și situația devine tensionată ușor, ușor. Partenerul te-a rugat să te oprești, să ai încredere în el și să te relaxezi, dar natura ta de Berbec nu te va lăsa să te calmezi. Luna noiembrie îți oferă o pauză de la temerile tale suprasolicitate.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Tu ți-ai construit imaginea și acum toți cei din jurul tău cred că ești invincibilă și foarte puternică, ceea ce este, desigur, o fațadă. Tu, ca toți ceilalți, ai fost cândva rănită în iubire. Pentru că ți-ai construit această imagine, sunt șanse mari să te simți singură de cele mai multe ori. Cei din jur vor crede că nu ai nevoie de nimic pentru că ești foarte puternică. Dacă schimbarea nu are loc curând, simți că s-ar putea să te transformi într-o piatră.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nu te-ai simțit norocoasă de mult timp și, la un nivel profund, știi că asta se întâmplă din cauza faptului că ai stat în calea propriului tău noroc. Nu vrei să crezi că iubirea ar putea dura toată viața ta, pentru că știi că asta este tot ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu vrei să-ți pui inima în joc și astfel te îndepărtezi de orice șansă de a simți dragostea care este chiar în fața ochilor tăi. Dintr-un capriciu, te vei mai testa o dată în luna noiembrie. Acesta este trucul care îți va trimite viața amoroasă pe o nouă traiectorie.

Comenteaza