Horoscopul de 1 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va face astăzi pasul cel mare

Horoscopul de 1 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va face astăzi pasul cel mare
| Foto: fanatik.ro

Neti Sandu spune că vibraţia zilei este 1 şi astăzi ai ocazia să faci o schimbare în viața ta. Renunță la lucrurile care nu merg, pentru a putea începe lucruri noi.

BERBEC

Poate angajaţi o firmă ca să instaleze ceva pe-acasă, ori să vă repare dacă s-o fi defectat ceva. Se pare c-o să petreceţi timp suplimentar cu studiul, poate-i supravegheaţi pe cei mici care au diverse exerciţii de făcut sau practică un sport şi staţi pe lângă ei.

TAUR
 
Se-ntrunesc condiţiile astrale pentru o căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul pân-acum şi or să vină şi prietenii şi rudele, că e voie. O să semnaţi în sfârşit un contract şi-o să aveţi bani ca să vă mişcaţi, să plecaţi pe undeva şi să vă luaţi şi câte ceva pentru casă şi pentru familie.

GEMENI
 
Poate vă luaţi câteva zile de concediu ca să mai şi respiraţi sau măcar faceţi rezervare şi vă duceţi când s-o putea. Probleme mai vechi revin în forţă şi vor fi rezolvate că nu vreţi s-aveţi niciun fel de restanțe, baska faptul că o să daţi drumul proiectelor noi.

RAC
 
O reuşită pe care vreţi s-o-mpărtășiți prietenilor şi poate vă reuniţi diseară la o terasă, undeva. E posibil să luaţi un împrumut de la bancă şi să vă luaţi o locuinţă sau să aveţi pentru familie, să plecaţi pe undeva în concediu.

LEU
 
O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lansaţi un proiect particular şi să vă sporiţi CV-ul, să faceţi progrese în carieră. O să revină un angajator cu oferta la care poate v-aţi mai gândit şi voi şi e de luat în calcul că nu-ntâlniți frecvent astfel de şanse.

FECIOARĂ
 
Se observă o ameliorare în planul sănătăţii, poate aţi urmat un tratament sau e chiar o vindecare. Vin de undeva nişte bani şi o să acoperiţi cheltuielile casei şi-n rest vă pregătiţi de un eveniment important – o nuntă, un botez şi păstraţi banii.

BALANŢĂ
 
O să-ncheiați o situaţie, primiţi o calificative, vă gândiţi ce să faceţi mai departe, spre ce să vă-ndreptaţi. Se poate să vă pretindă prea mult şefii, dar o să vă descurcaţi frumos, vin şi recompensele, totul e să vă dozaţi energia şi mai ales nervii, să rezistaţi.

SCORPION
 
O s-aveţi mai mult success acum decât ultima dată la semnarea unor acte şi o să puteţi rezolva tot felul de probleme.Poate vine cineva pe la voi şi vă ia o greutate de pe inimă că are un sfat bun sau o cunoştinţă care vă poate ajuta şi mai lăsaţi grijile de-o parte.

SĂGETĂTOR
 
Le-aţi mai putea cere şefilor nişte înlesniri, un bonus, aparatura performanţă, ca să vă faceţi temele calumea. Cineva cu care-aţi avut ceva de-mpărțit, poate chiar în Instanţă, va comunica rezultatul, sentinţa şi o să ştiţi cum staţi – vedeţi ce mai e de făcut.

CAPRICORN
 
Poate vă interesaţi la bancă să vedeţi ce oferte sunt pentru banii pe care i-aveţi – poate faceţi investiţii, ori un depozit. Poate vine suma aceea de bani pe care-o aşteptaţi şi vă-ncumetați la o vacanţă mai departe de casă, că din salariu nu prea era posibil.

VĂRSĂTOR
 
E cineva care vă poartă de grijă, se oferă să rezolve nişte lucruri care vă storc de energie şi e nemaipomenit aşa. Voi vă puteţi răzgândi în privinţa unor proiecte personale, poate şi a unor achiziţii şi dacă urmăriţi piaţa o să se decupeze ce se cere şi ce puteţi oferi voi.

PEŞTI
 
Poate vă mutaţi pe perioada sezonului cald într-o zonă rurală, s-aveţi spaţiu, aer curat şi să cultivaţi câte ceva. Vă preocupă spaţiul locuibil, faceţi o reorganizare, unii dintre voi poate vă mutaţi şi o să amenajaţi spaţiu de joacă, de lucru, şi pentru alte activităţi.

sursă: știrileprotv.ro

Etichete
Comenteaza