Horoscopul banilor 19-23 octombrie 2022. Ce zodie va pierde o sumă de bani

Horoscopul banilor 19-23 octombrie 2022. Ce zodie va pierde o sumă de bani

Horoscopul banilor pentru perioada 19-23 octombrie aduce vești nu tocmai bune pentru toți nativii zodiacului.

Berbec: urmează să primești sumele împrumutate prietenilor sau familiei. Reușești să economisești mai mult în perioada asta, mai cu seamă că urmează vremuri grele. Apar oportunități noi de avansare la locul de muncă.

Taur: banii nu vor fi o problemă pentru tine în perioada asta, ba chiar se poate să primești vești bune pe acest plan. E posibil să iei decizii proaste dacă nu îți limpezești mintea.

Gemeni: este posibil să economisești bani, dar cheltuielile neplanificate te dau peste cap. Nu este un moment bun pentru investiții mari.

Rac: nu ești foarte sigur de tine și intențiile pe care le ai cu economiile adunate. Vrei să îți mărești veniturile, dar nu știi cum și pare că nici nu te complici prea mult pentru că te bazezi pe banii familiei.

Leu: urmează multe schimbări în perioada aceasta. Se poate să cheltui mai mult decât îți poți permite. E nevoie să ai mai mare grijă cu banii din conturi.

Fecioară: pot exista unele situații financiare confuze în jurul tău în perioada aceasta. Se poate să ajungi să te sabotezi singur așa cum ai mai făcut-o înainte.

Balanță: este posibil să cumperi câteva gadget-uri costisitoare pentru bunul plac. Din păcate, nu ești deloc atent cu banii.

Scorpion: investești bani în ceva de durată precum terenuri sau renovarea casei. Astrele îți recomandă multă atenție și documentare. Cel mai sigur este să apelezi la un specialist din domeniu pentru câteva sfaturi.

Săgetător: săptămâna aceasta este una fabuloasă din punct de vedere financiar. Este posibilă o creștere salarială.

Capricorn: este o săptămână bună pentru cei care vor să împrumute bani celor care au nevoie. Poți să ajuți foarte mult un prieten dacă te hotărăști să îi sari în ajutor.

Vărsător: poți evolua foarte frumos în perioada aceasta în ceea ce privește banii. Se poate să economisești o sumă frumușică.

Pești: perioada aceasta ar putea fi una bună, dar și rea. Există riscuri multe în privința banilor pentru tine. Nu uita să gândești fiecare pas de cel puțin două ori înainte.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza