Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce zodii au de suferit

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce zodii au de suferit

Horoscopul săptămânal a lui Neti Sandu pentru 31 octombrie 2022 aduce vești bine pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Vi se propune o afacere care poate fi șansa vieții voastre de a deveni mai bogați și să vă asigurați un trai mai bun, mai ales dacă va contribui și partenerul de cuplu.

TAUR
O să le daţi de capăt unor chestiuni mai complicate și o să vă restartați pentru că o să lansați la apă un proiect care vă va aduce bani frumoși.

GEMENI
Voi aveți planuri mari care vă pot reuși. Poate vor mai pune umărul și câțiva oameni de încredere și o să fie un salt calitativ pe linie profesională.

RAC
S-ar putea să ieșiți la rampă cu ceva care să atragă atenția celor care contează pentru voi și să vă alegeți cu un premiu, o recompensă, că sunt eforturi cumulate aici.

LEU
Se poate să vă convoace şefii la o şedinţă şi să vi se propună un nou proiect, poate de pe o treaptă superioară, şi o să vă descurcaţi de minune.

FECIOARĂ
Sunt chestiuni de familie care se cer neapărat rezolvate şi o să staţi la discuţii înainte de a lua vreo decizie legată de casă, de cheltuieli sau de responsabilităţi, ca să vă puneţi de acord întru totul.

 BALANȚĂ
Ați putea începe o viață nouă, poate veți fi alături de cineva care e de calibrul vostru și o să vă regăsiți în genul ăsta de relație, care să fie, musai, și de prietenie.

SCORPION
Noutăți! O să aflați dedesubturile unei situații care v-a dat emoții, angoase și o să știți cine a fost vinovat și ce trebuie făcut ca să reveniți la normalitate.

SĂGETĂTOR
Se impune să luați o decizie referitoare la locuința pe care poate că vreți s-o schimbați, să aveți mai mult spațiu, pentru că e posibil să se mărească familia.

CAPRICORN
Vi se împlinește un vis de a vă lua ceva la care inspirați de multă vreme, o mașină sau o casă, e ceva costisitor și se poate plăti și în rate.

VĂRSĂTOR
Inițiativele vă reușesc, cu toate că o să mai întâmpinați și obstacole, dar nimic nu vă poate opri dacă v-ați propus să dați lovitura în afaceri.

PEȘTI
Sunteți la mare căutare – e multă lume care vrea să lucreze cu voi și o să aveți de unde să alegeți, că nu e nimic obligatoriu, ci după gustul vostru.

Comenteaza