Horoscop săptămânal 25 septembrie–1 octombrie 2023. Cum influențează Luna Plină în Berbec zodiile

Horoscop săptămânal 25 septembrie–1 octombrie 2023. Cum influențează Luna Plină în Berbec zodiile

Horoscopul lui Neti Sandu pentru săptămâna 25 septembrie–1 octombrie aduce vești bune pentru mulți nativi din zodiac.

BERBEC
Nativii Berbec încep săptămâna în forță la locul de muncă și vor pune și problema salarizării. Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect bun cu Jupiter, marele benefic, din casa banilor, așa că negocierile vor fi favorabile.

În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să aibă conștientizări sau revelații legate de o relație sentimentală. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care le activează casa personalității, dar și axa relațională. Berbecii pot culege roadele unor demersuri relaționale sau profesionale, să încheie etape sau înregistrează o realizare.

În acest context astral relațiile vor juca un rol important în viața nativilor și mai ales clarificarea unor chestiuni din planul sentimental. Săptămâna se încheie cu discuții legate de proiectele profesionale, care le pot aduce beneficii Berbecilor.

TAUR
Nativii Taur sunt preocupați la începutul săptămânii să intre în armonie cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale, să programeze o călătorie sau să achiziționeze niște cursuri de perfecționare/dezvoltare profesională.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul profesional și este posibil să apară evenimente neprevăzute în proiecte sau la nivelul conducerii departamentului sau firmei în care lucrează. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care îi invită pe Tauri la un bilanț, la eliminarea unor situații și persoane, care nu îi mai ajută în evoluție.

GEMENI
Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru reorganizarea activității la locul de muncă și găsirea unor metode de eficientizare a timpului. Mercur, guvernatorul lor, formează un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, semn că pot să rezolve o serie de chestiuni care țin de familie, rădăcini sau spațiu de locuit.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Posibil, o criză, care apare neașteptat, să îi determine pe nativi să aibă niște dialoguri, să se clarifice o situație în planul amoros. Weekendul aduce revelații, conștientizări și rezolvarea unor chestiuni în cuplu.

RAC
Nativii Rac încep săptămâna cu dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor sume comune de bani sau de niște investiții în casă. Și la serviciu, nativii s-ar putea să administreze un buget într-un proiect, de care vor fi nevoiți să se ocupe în perioada următoare. Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării și negocierilor, formează un aspect benefic cu Jupiter, din casa proiectelor, așa că ideile nativilor vor fi salutate de către șefi.

Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care anunță un succes, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, încheierea unei etape sau finalizarea unui proiect. Weekendul aduce evenimente neprevăzute în relațiile de prietenie.

LEU
Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări de natură relațională. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate în planul relațiilor sau parteneriatelor profesionale. În partea a doua a săptămânii se activează sectorul avantajelor financiare, unde pot interveni niște blocaje sau se amână intrarea unor sume de bani. Mercur, planeta comunicării, primește raze benefice de la Jupiter, marele benefic, așa că se rezolvă un context financiar.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor și filosofiei de viață, semn că au loc încheieri de etape în planul educației superioare, finalizarea unui proiect, obținerea unei diplome/atestat.

Posibil să intervină schimbări în principiile de viață, din cauza unor experiențe într-o călătorie sau a unor dialoguri cu un mentor.

FECIOARĂ
Nativii Fecioară încep săptămâna în forță la locul de muncă. Au multe întâlniri și apar și evenimente neprevăzute, așa că se pot aștepta la provocări. Mercur, guvernatorul lor, formează un aspect benefic cu Jupiter, marele benefic, și este posibil ca o idee să se transforme într-un proiect de succes.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității.

Nativii vor încheia o etapă sau culeg roadele unor demersuri financiare. Pe de altă parte, o relație poate trece la următorul nivel, nativii să aibă parte de revelații și transformări, astfel încât să își dea mai multă valoare în raport cu partenerul de cuplu.

Weekendul aduce ieșiri în afara orașului sau participarea la diverse evenimente în spațiul social.

BALANȚĂ
Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru casă. Posibil să apară niște cheltuieli neașteptate, însă vor reuși să rezolve un context care ține de familie, casă și relația cu părinții. Mercur, planeta comunicării, formează un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare, așa că este posibil să aibă inspirație într-un context financiar.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Au loc încheieri de etape în planul relațional sau se culeg roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Din punct de vedere profesional se pot finaliza niște contracte/colaborări. Weekendul aduce evenimente neașteptate în planul financiar.

SCORPION
Nativii Scorpion încep săptămâna cu discuții, întâlniri, strategii, planuri de viitor. Scorpionii simt o energie puternică de transformare profesională, mai ales că Jupiter, marele benefic, trimite raze benefice lui Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin sectorul planurilor pe termen lung.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. Se poate încheia un proiect, o etapă la locul de muncă sau se culeg roadele unor demersuri privind o activitate pe cont propriu.

Atenție la sănătate! Dacă se acutizează niște afecțiuni mai vechi, de vină poate fi influența fenomenului astral, care amplifică anumite stări. Weekendul aduce evenimente neprevăzute sau neașteptate în planul relațional.

SĂGETĂTOR
Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări financiare. Dacă susțin un interviu de angajare, nativii se vor descurca destul de bine. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, din casa muncii, și Mercur, planeta comunicării din casa carierei, le aduce Săgetătorilor decizii bune în planul profesional, propuneri noi și ocazia de a se afirma.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, valorificării unui talent. Este momentul încheierii unei etape în planul amoros sau a culegerii roadelor unor demersuri pentru cucerirea unei persoane, poate a unui prieten sau persoană care face parte din grupul pe care îl frecventează.

Weekendul aduce evenimente neprevăzute la serviciu sau privind starea de sănătate, așa că atenție la suprasolicitare!

CAPRICORN
Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru propria persoană, planurile și proiectele de viitor, dar și pentru relația de cuplu, pe care doresc să o îmbunătățească. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa iubirii și Mercur, planeta comunicării, din casa filosofiei de viață, îi aduce pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, privind obiectivele comune și direcția profesională.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu familia. Este un moment în care nativii au parte de conștientizări privind rădăcinile lor, relația cu părinții, pe care o vor îmbunătăți în perioada următoare. De asemenea, nativii pot avea preocupări pentru casă, spațiu de locuit sau decizii privind o mutare, achiziționarea sau administrarea unui imobil.

VĂRSĂTOR
Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână în care au conștientizări legate de acțiunile lor din trecut. Pe de altă parte, s-ar putea să fie preocupați să-și schimbe serviciul și caută să pună la cale un plan de relansare profesională.

Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa transformărilor profunde și a intereselor financiare, ar putea aduce preocupări pentru achiziționarea unei case, accesarea unui credit sau ajutor de la părinți într-un context care privește spațiul de locuit.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți. Deși poate să apară o criză de comunicare, în urma unor informații sau vești, Vărsătorii vor fi flexibili, vor evita un conflict și se vor folosi de oportunitățile care apar în planul profesional.

De asemenea, Vărsătorii pot să aibă idei bune în proiecte, să înceapă niște cursuri, să se documenteze într-un domeniu de interes pentru ei.

PEȘTI
Nativii Pești sunt preocupați la începutul săptămânii de organizarea unui eveniment/o petrecere surpriză unuia dintre prieteni, care-și serbează ziua de naștere. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale aduce perfectarea termenilor unui contract, dar și comunicarea bună cu partenerul de cuplu privind chestiuni care țin de familie sau administrarea treburilor gospodărești.

Pe 29 septembrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu. Se pot încasa sume importante de bani sau Peștii discută cum să administreze mai bine sumele pe care le câștigă, astfel încât să găsească un echilibru în cheltuieli și încasări.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza