Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce zodii vor avea probleme mari în dragoste

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce zodii vor avea probleme mari în dragoste

Horoscopul săptămânal a lui Neti Sandu aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Se întâmplă ceva în plan profesional şi o să vă treziţi cu elogii, pentru că rezultatele vor fi de necontestat şi se vor găsi şi putere şi bani să fiţi plătiţi.

TAUR
O să vă bucuraţi de nişte confirmări, că vi s-au aprobat, în sfârşit, nişte cereri şi o să daţi drumul unor obiective la care visaţi de multă vreme.

GEMENI
Se pare că o să vă puteți suplimenta veniturile dacă o să vă mai luați ceva de lucru în plus și, poate, și cu ajutorul partenerului de cuplu, care va câștiga mai mult.

RAC
Munca voastră s-ar putea să fie apreciată la justa valoare și nu prea, că o să dați de oameni pretențioși, chițibușuri, dar o să faceți față presiunilor.

LEU
Vi se fac promisiuni de job, poate fi și o colaborare care v-ar „rotunji” veniturile și o să vă meargă bine în „combinația” respectivă

FECIOARĂ
Apar noutăţi, oameni care vă căuta, vă scot la întâlnire, vin cu propuneri de afaceri şi se poate să primiți şi cadouri şi să aveţi parte de o perioadă plină de evenimente.

BALANȚA
Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular şi se poate să vă descoperiţi o pasiune sau o preocupare de care să fiţi încântaţi - să practicaţi un sport.

SCORPION
Veşti bune, poate vă iese pasiența cu un proiect care să vă propulseze în carieră şi o să aveţi parte de venituri consistente – dar trebuie să fiţi perseverenţi, ca o să fie munca, nu glumă.

SĂGETĂTOR
O să ieșiți la socializare, că aveți de transmis un mesaj, o idee, niște strategii de lucru și o să vă faceți cunoscute părerile.

CAPRICORN
Poate faceți ceva cu banii din cont, îi investiți în ceva care să vă ofere garanții financiare ca să nu stați cu grijă zilei de mâine, că n-o să aveți ce mânca.

VĂRSĂTOR
Inițiativele vă aparțin și chiar e de profitat, să puneți în practică ideile la care visați de multă vreme și să faceți niște cursuri speciale, poate chiar de conducere.

PEȘTI
Se poate să vă luaţi o casă cu împrumut de la bancă, dar nu înainte de a vă asigura că o să câştigaţi suficienţi bani ca să returnaţi împrumutul.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza