Horoscop Neti Sandu: vineri, 3 decembrie. Ce zodie semnează un act important

Horoscop Neti Sandu: vineri, 3 decembrie. Ce zodie semnează un act important
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 decembrie aduce o zi cu noutăți pentru unii nativi. 

Berbec
Faci un control medical, vrei să te asiguri că cei dragi sunt bine. Poate îți schimbi mașina sau cumperi altceva util de sărbători, vrei să le faci surprize persoanelor dragi.

Taur
Persoana iubită are nevoie de mai mult sprijin din partea ta, veți face o echipă. Te interesezi de o afacere care îți va aduce câștiguri financiare și negociezi astfel încât să obții cele mai bune prețuri.

Gemeni
Semnezi un act important și primești o mărire de salariu, poți pleca și în concediu. Apar probleme la job, dar încerci să le rezolvi ca să-ți iei banii la finalul anului.

Rac
Poate se organizează o petrecere la rude sau prieteni de Moș Nicolae și faci pregătiri. Apar noutăți în plan sentimental. Poate aștepți de mult timp să se întoarcă cineva și să-ți dea un semn sau poate mergi la acea persoană.

Leu
Ai de gând să pleci într-o vacanță departe de casă sau poate îți faci planuri de căsătorie de sărbători sau după. Ai idei pe care să le pui în practică și vor fi apreciate pentru că dai dovadă de creativitate.

Fecioară
Ai de încheiat o situație legată de școală. Te întâlnești cu cineva care vrea să colaborați, dar numai după ce termini cu celelalte treburi, nu vrei să faci totul deodată.

Balanță
Apare o ofertă de job pentru anul viitor, dai ai suficient timp de gândire până în ianuarie. Sunt cheltuieli neprevăzute și calculezi banii astfel încât să faci față situației. Mai vin bani în plus de Crăciun.

Scorpion
Un adevăr va ieși la suprafață în legătură cu o problemă care te stresează de mult timp. Ai energie și ești gata să te relansezi, cineva te susține.

Săgetător
Câștigi bani din colaborări sau poate din vânzarea unor produse la care ia lucrat. Faci tot posibilul să rezolvi treburile complicate ca să nu rămâi cu ele anul viitor.

Capricorn
O echipă îți cere ajutorul și te implici în proiectul respectiv dacă ai timp. I-ai ajutat mult pe ceilalți și decizi să te ocupi și de tine astăzi.

Vărsător
S-ar putea să iei bani din fondurile de rezervă ca să cumperi ceva pentru casă și cauți pe internet ce ai nevoie. Vin solicitări din mai multe părți și îți dozezi timpul și energia ca să-i ajuți pe toți.

Pești
Poate cineva care locuiește departe vine și îți face o surpriză și pleci la plimbare la rude și prieteni. Ai parte de un câștig, poate o primă de sărbători, un cadou sau o vacanță.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza