Horoscop Neti Sandu: vineri, 22 octombrie. Ce zodie va avea probleme cu partenerul de viață

Horoscop Neti Sandu: vineri, 22 octombrie. Ce zodie va avea probleme cu partenerul de viață
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 22 octombrie 2021, aduce o zi cu o mulțime de situații neprevăzute.

Berbec

Ar trebui să petreceți mai mult timp cu familia. așa că s-ar putea să renunțați la o colaborare. Este posibil să vă împăcați cu o persoană și să aveți din nou o relație foarte bună.

Taur

Mici probleme de sănătate care nu trebuie ignorate, pentru că apoi vor fi greu de rezolvat. S-ar putea să investiți ceva bani în casă. Doriți să faceți niște reamenajări, îmbunătățiri.

Gemeni 

S-ar putea să vă împăcați cu o persoană care nu v-a greșit atât de mult încât să nu o puteți ierta. Este posibil să vă faceți niște relații care să vă ajute în carieră.

Rac

Investiți bani în mașină și dacă tot nu reușiți să o reparați poate luați alta. S-ar putea să luați o decizie importantă legată de casă, dar este bine să cereți și sfatul familiei.

Leu

S-ar putea să fie un eveniment important în familie. Este momentul să vă găsiți un alt partener de afaceri.

Fecioară

Zi de curățenie generală. Vă ocupați și de alte treburi în gospodărie, eventual faceți preparate pentru iarnă. Dacă ați comandat mobilă, trebuie să o aranjați prin casă.

Balanță

S-ar putea să se rezolve o problemă care vă macină de mai multă vreme. Aveți o relație foarte bună cu prietenii, iar dacă există o persoană cu intenții rele, aceasta trebuie exclusă imediat.

Scorpion

Discuții cu partenerul de viață. Este supărat că petreceți puțin timp acasă. Plecați undeva să vă relaxați. S-ar putea să luați o decizie importantă privind munca. Eventual acceptați o ofertă pentru un alt job.

Săgetător

O întâlnire cu o persoană care își dorește să vă spună unele lucruri.

Capricorn

Vă vin niște bani, așa că puteți pleca unde doriți în weekend. Este posibil să aveți o întâlnire de afaceri care vă va ajuta în carieră. Poate veți fi avansat.

Vărsător

Susțineți o lucrare la care ați muncit. Simțiți nevoia să luați aer, poate plecați într-o călătorie. Sunt și unele lucruri legate de muncă pe care trebuie să le rezolvați.


Pești

Cheltuiți ceva bani. Vreți să vă destindeți așa că mergeți la cumpărături, mâncați ceva la o terasă sau stați la o cafea.

sursă: Știrile Pro Tv

Comenteaza