Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie. Ce zodie își poate găsi marea dragoste

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie. Ce zodie își poate găsi marea dragoste

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie 2022, aduce o zi în care putem visa frumos, iar toate visele se îndeplinesc.

Berbec
Răspunzi unei invitații la o onomastică. Pleci pentru 2-3 zile la prieteni pentru că pregătesc ceva special de ziua lor.

Taur
E posibil să te relansezi cu ceva care să te aducă în centrul atenției. E momentul să-ți pui în evidență calitățile incontestabile.

Gemeni
Sunt niște angajatori care vor să-ți dea de lucru. Poate semnezi pentru o colaborare, ca să vezi cum merge treaba.

Rac
Te bate gândul să-ți schimbi locul de muncă, dar nu ai ceva concret. Nu trebuie să te grăbești, ocazii vor mai apărea.

Leu
Revine cineva care ți-a dat de înțeles că ați putea forma un cuplu. Poate acum e mai asumat și nu mai e speriat de ideea mariajului.

Fecioară
Cineva pe care-l așteptai dinainte de sărbători sosește și primești răspunsul la o chestiune. Vrei să vă petreceți viața împreună.

Balanță
E posibilă o deplasare pe la rude azi sau mâine, să petreceți ultima sărbătoare în familie. Poate sunt și ceva sărbătoriți.

Scorpion
Ești selectiv cu oferta de colaborări. Alege varianta unei munci de calibrul tău și care să-ți aducă bani pe măsură, ești valoros.

Săgetător
Te mobilizezi ușor să pornești la drum. Ești invitat la o onomastică pe lângă casă sau prin țară, chef de distracție există.

Capricorn
Te bucuri de prezența unor oameni. Se anunță un schimb de daruri, dar și planuri pentru weekend că sunt ceva sărbătoriți în familie.

Vărsător
E zi perfectă pentru achiziții. Este un prilej care nu trebuie ratat, reamenajezi locuința și îi aduci un plus de confort.

Pești
Un mesaj merge direct la inimă, iar viața sentimentală poate lua o turnură fericită. E posibil să-ți găsești marea dragoste.

sursă: Știrile Pro Tv

Comenteaza