Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 septembrie. Ce zodie va cheltui bani fără regrete

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 septembrie. Ce zodie va cheltui bani fără regrete
| Foto: fanatik.ro

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru vineri, 3 septembrie 20121. Ea spune că ziua aceasta aduce doar vești bune pentru toate zodiile.

Berbec
Te curtează cineva, nu o singură persoană, ci mai multe. Te descurci frumos și după întâlniri vezi pe cine alegi ca partener.

Taur
Te caută cineva care are unele nelămuriri legate de comportamentul tău. E cazul să te aperi, să-i spui vreo două vorbe.

Gemeni
E momentul să faci progrese în sfera sentimentală. E posibil să ajungi la căsătorie, în timp ce alți nativi întâlnesc pe cineva.

Rac
Cheltui fără regrete niște bani și o să te simți bine cu familia, cu prietenii. Scoate-i pe cei dragi undeva la masă, în oraș.

Leu
Ai ceva invitații să mergi cu rudele sau cu prietenii într-o stațiune de agrement. Găsește-ți timp pentru a sta cu toată lumea.

Fecioară
Astrele anunță că ți se plătesc niște ore suplimentare sau recuperezi bani din diverse părți. Este o zi în care se instalează confortul financiar.

Balanță
Acordă-ți un plus de atenție. Este momentul să-ți mai iei ceva nou de îmbrăcat, de încălțat sau de ce nu, chiar să mergi la un salon de cosmetică.

Scorpion
E o chestiune de ordin sufletesc care nu-ți dă pace și dacă nu vorbești despre ea o să te macine în continuare. E bine să scapi de ea.

Săgetător
Poate mai ai ceva bani de la cei cu care ai colaborat și te bucuri de o escapadă turistică. Dacă nu reușești astăzi, ai tot weekend-ul al dispoziție.

Capricorn
E posibil să apară cineva care să-ți facă viața mai frumoasă, asta dacă nu ai pe nimeni. Astrele te duc pe drumul spre fericire.

Vărsător
Discuție cu o persoană care vrea să petreceți timp împreună și sunt șanse mari ca în cele din urmă să vă și vedeți la o cafea.

Pești
Invitație la o plimbare, pe care nu o refuzi dacă nu ești prins cu treburi casnice. Ai foarte mare nevoie de un respiro perioada asta

sursă: fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza