Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 august. Ce zodie primește un cadou

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 august. Ce zodie primește un cadou
| Foto: fanatik.ro

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 august 2021. Vibrația zilei este 2. 

Berbec
Sunt șanse să iei niște bani pe care să-i folosești la o plimbare prin împrejurimi. Ai parte de o reușită în plan profesional și primești și niște bani în plus. Vei continua munca respectivă dacă e rentabilă.

Taur
Cineva îți spune cât de mult de iubește și nu poate trăi fără tine, lucru pe care îl apreciezi. Poate iei o decizie legată de casă și te interesezi de o reamenajare sau chiar o nouă locuință.

Gemeni
Te așezi la casa ta, aveai nevoie de stabilitate în familie. Poate pleci undeva ca să te poți relaxa și să lași în urmă grijile și problemele.

Rac
Te bucuri de revederea unor rude, poate vă adunați la un eveniment important în familie. Primești o invitație de plecare la mare sau la munte.

Leu
Este o perioadă favorabilă pentru negocieri și te gândești ce să alegi ca să fie bine pentru tine. Câteva lucruri din trecut trebuie rezolvate cât mai repede ca să te poți apuca de ceva nou. 

Fecioară
Ai putea lucra la comunicare, să ții discursuri în mediul online sau să scrii. Îți reușesc demersurile legate de acte, cursuri, școală sau de reactualizat acte.

Balanță
Ar trebui să vezi cum stai cu sănătatea ca să te simți bine și să faci unele schimbări. Ai putea începe noi colaborări ca să câștigi niște bani în plus și pentru care să muncești mult, pentru că îți place.

Scorpion
Munca ta este apreciată și vei lua o primă sau ceva care să te stimuleze. Te bucuri de sprijinul unor oameni care te ajută să termini o lucrare, poate ceva mai greu de făcut acasă.

Săgetător
Cineva insistă să colaborați și îți dai acordul la începutul săptămânii viitoare în caz că îți convin condițiile impuse. Primești niște bani care să te ajute cu cheltuielile curente și poate pleci undeva în weekend.

Capricorn
Poate primești un cadou de la o persoană dragă și vei înțelege cât de mult ține la tine. Primești înapoi niște bani sau răspunsuri la întrebările puse cu ceva timp în urmă.

Vărsător
S-ar putea să primești niște bani și să-i folosești pentru o deplasare undeva prin țară, să te destinzi. E un weekend plin de evenimente pentru tine sau cineva din familie.

Pești
Te mai gândești la posibilitatea de a câștiga niște bani de pe urma colaborărilor. E posibil să întâlnești o persoană plină de viață la o petrecere și să fiți pe aceeași lungime de unde, să aveți o relație.

Comenteaza