Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 14 ianuarie. Ce zodie ar putea face unele investiții

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 14 ianuarie. Ce zodie ar putea face unele investiții
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 14 ianuarie, anunță o zi în care se vor rezolva niște probleme.

Berbec

Un moment bun să vă triați prietenii. Vedeți pe cine vă puteți baza. Poate mergeți să vă relaxați la munte, nu strică puțină mișcare.

Taur

Este posibil să vă viziteze cineva și dacă nu aveți treabă petreceți împreună câteva zile. S-ar putea să mai primiți niște bani.

Gemeni

Vreți să vă împăcați cu cineva, așa că poate îi faceți o vizită. Sunteți deciși să faceți schimbări importante în viața voastră și o să vă meargă bine.

Rac

Gândiți-vă bine ce vreți să faceți, pentru că trebuie să dați un răspuns. Fie prelungiți un contract de muncă, fie decideți să vă orientați spre un lucru nou. Vreți să mergeți la munte, dar mai întâi faceți toate socotelile.

Leu

O persoană ar putea să apară din nou în viața voastră și nu este exclus să reluați relația. Ceva vă face să vă răzgândiți în privința unui contract sau o colaborare. Deși doreați să încheiați socotelile se pare că veți continua.

Fecioară

Faceți niște calcule pentru a vedea cum împărțiți banii pe care îi aveți. Lucrați puțin la relația cu copiii. Poate mergeți undeva cu ei.

Balanță

O zi plină. Aveți niște discuții cu un angajator, dați un examen sau mergeți la niște cursuri. Sunteți puși pe schimbări și faceți unele modificări în locuință.

Scorpion

Petreceți ziua cu familia și cheltuiți ceva bani. Vreți să vă simțiți bine. Ați putea să vă ocupați și de o activitate care vă destinde.

Săgetător

Sunteți inspirați în cazul în care decideți să faceți unele investiții. O zi plină de provocări.

Capricorn

O zi bună în plan profesional. Apare o colaborare care vă ajută să vă reveniți. Vin bani și de la serviciu. Ați putea să mergeți să vedeți un prieten care vă așteaptă de ceva vreme.

Vărsător

Cineva din trecut revine în viața voastră. Și atunci a vrut să aibă o relație cu voi, dar lucrurile nu au mers bine. S-ar putea să apară o colaborare. Ceva care vă place.

Pești

Ați primit o ofertă interesantă pentru un nou loc de muncă și trebuie să vă gândiți bine. Cineva s-ar putea să vă facă o vizită și faceți planurile pentru weekend.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza