Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie. Ce zodie reia o relație mai veche

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie. Ce zodie reia o relație mai veche
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie, aduce multe rezolvări.

Berbec
E cineva care vrea să fiți împreună și care insistă, mai ales dacă nu vede entuziasm din partea ta. Cine știe, poate iese ceva.

Taur
Cumperi câte ceva nou pentru locuință și apelezi la rezervele de bani, asta pentru că nu vrei să intri deloc în contul curent.

Gemeni
E momentul să te ții de cuvânt. Le-ai promis copiilor o ieșire în parc, vezi ce se mai poate face având în vedere condițiile actuale.

Rac
Sunt lucruri de pus la punct acasă. Alocă resursele necesare, timp și bani, asta dacă vrei să creezi confortul de care ai nevoie.

Leu
Consultări cu rudele legat de niște evenimente care vor avea loc în familie. Astrele anunță că fiecare contribuie cu câte ceva.

Fecioară
Înțelegere mult mai bună cu anturajul, de prieteni sau de la locul de muncă. Au fost niște discuții care au erodat relațiile în trecut.

Balanță
O zi în care reușești să reglezi situația legat de înscrierea la o școală. Poate sunt și condiții excelente de angajare, să fie totul în regulă.

Scorpion
E momentul unei împăcări cu o persoană care se îndepărtase de tine. Încă vă leagă foarte multe sentimente puternice.

Săgetător
Comunicarea cu cercul de prieteni trebuie îmbunătățită pentru că au fost foarte multe neînțelegeri și vorbe percepute greșit.

Capricorn
Relația cu partenerul de viață este într-o continuă transformare. Fiecare trebuie să aducă ceva nou în cuplu, e cazul de un refresh.

Vărsător
Pot veni ceva bani de la serviciu sau din surse colaterale, numai buni pentru a face plăți. Se anunță o zi în care scapi de datorii.

Pești
Mare atenție la sănătate. Ai mai multă grijă la problemele medicale pe care le ai, sunt niște semnale cu care nu e de glumă.

sursă: știrile Pro Tv

Comenteaza