Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie. O zodie primește reproșuri

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie. O zodie primește reproșuri
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru această zi, aduce vești bune pentru toate zodiile. De asemenea, vibrația zilei este reprezentată de numărul magic 22.

Berbec
Reușești să faci față unui volum mare de treburi, dar tot nu mulțumești pe toată lumea, în special pe șefi, dar recuperezi mai târziu.

Taur
O zi în care muncești la serviciu, dar și acasă. Ai o stare de sănătate fragilă, nu ezita să ceri ajutorul pentru a termina toate sarcinile.

Gemeni
Ți se pot reproșa inclusiv bunele intenții, dar important e să nu te lași intimidat de unii sau de alții. Tu ești de bună credință.

Rac
E posibil să achiziționezi lucruri pentru casă cu banii pe care i-ai strâns. Au început să se strice cam multe și vrei ceva nou.

Leu
Drumuri pentru acte. Trebuie să schimbi buletinul, pașaportul sau cardurile, ca să te poți deplasa mai ușor și fără probleme mai departe.

Fecioară
Intră bani, dar din păcate trebuie să și dai din ei, mai ales către bancă. Sunt multe lucruri de cumpărat pentru că le-ai tot amânat.

Balanță
Astrele anunță o zi numai bună pentru a sta la masa negocierilor. Luptă pentru drepturile tale și fii flexibil cât să mai și cedezi uneori.

Scorpion
Sănătatea a cam ajuns pe ultimul loc în ultima vreme. Nu mai amâna și mergi de urgență la doctor pentru a afla exact ce se întâmplă.

Săgetător
Ai făcut niște promisiuni, să te alături unui grup de oameni, dar din păcate, programul tău e prea încărcat. E cazul să amâni întâlnirea.

Capricorn
E posibil să te relansezi pe piață și să-ți recapeți stima de sine și reputația. Este o zi perfectă pentru a învinge concurența.

Vărsător
Ești dispus să te implici în tot felul de proiecte și să contribui cu tot ce este necesar. Se anunță și bani de pe urma unora din ele.

Pești
Fii mai atent la monetar și asigură-te că ai bani suficienți pentru rate, facturi și alte cheltuieli, să nu fie nevoie să te împrumuți.

sursă: Știrile Pro Tv

Comenteaza