Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 noiembrie. Vin bani pentru mai multe zodii

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 noiembrie. Vin bani pentru mai multe zodii

Horoscopul propus de astrologul Neti Sandu pentru marți, 9 noiembrie 2021, aduce o zi cu lucruri frumoase. 

Berbec
Situația financiară se reglează. Vin bani din mai multe surse, numai buni pentru a acoperi cheltuielile acestei perioade.

Taur
Negociezi un loc de muncă sau o funcție. E nevoie de tine și o să-ți joci cartea pentru că ești conștient de valoarea ta. Nu vrei să muncești degeaba.

Gemeni
E o atmosferă efervescentă la serviciu și poate te alegi cu un proiect nou. Se observă bani care pot veni pe mai multe filiere.

Rac
Interacționezi cu oameni care sunt implicați într-un proiect cu largi perspective. Ești convins să pui și tu umărul la treabă.

Leu
Intră niște bani în cont. Primești niște reduceri la cumpărături, în special pentru casă, pentru că e nevoie de niște reparații.

Fecioară
Munca în echipa merge de minune perioada asta. Există un țel comun și te sincronizezi perfect cu cei din grup. Succes și în online.

Balanță
Abia acum primești bani în plus la salariu, numai buni pentru a achiziționa lucrurile care îți lipsesc, pentru că ai așteptat destul.

Scorpion
Ești în formă maximă și asta te ajută să rezolvi o serie de lucruri complicate. Te bucuri de strategie și o viziune clară. Totul o să meargă strună.

Săgetător
Se poate să iei o sumă de bani, să cumperi diverse lucruri utile pentru munca de acasă, dar și pentru studiu.

Capricorn
Ți se propune o colaborare. Acceptă dacă este în stilul tău, mai ales că îți va asigura un venit constant. Munca poate începe în ianuarie.

Vărsător
Te afli în centrul atenției, asta pentru că munca ta vorbește de la sine. Primești o răsplată, o provocare și posibili bani.

Pești
Se conturează o reușită în plan intelectual. Iei un examen sau îți sunt apreciate ideile. Sunt șanse mari să fii ales lider de opinie.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza