Horoscop Neti Sandu pentru marți, 5 octombrie! Un semn zodiacal va avea nevoie de răbdare

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 5 octombrie! Un semn zodiacal va avea nevoie de răbdare
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru marți, 5 octombrie anunță o zi mai lejeră în care o trebuie să fim mai înțelegători.
 

Berbec

O să ajungeți la o nouă înțelegere cu partenerii de afaceri. Este posibil să renegociați un contract. Dacă ați avut o ceartă cu partenerul este momentul să uitați și să mergeți mai departe.

Taur

S-ar putea să dați niște bani pe diferite obiecte pentru casă pe care le găsiți la reducere. Ați putea să mergeți la medic să vă faceți investigații medicale pentru a sta liniștiți.

Gemeni

Există o persoană cu care ați avut o relație și care încă mai speră să se împace cu voi. Ați putea să faceți o nouă activitate care vă face plăcere și așa mai eliminați din stres.

Rac

S-ar putea să vină un musafir, care să stea la voi câteva zile. S-ar putea să faceți modificări în locuința actuală sau poate chiar să vă mutați.

Leu

Este o zi bună să începeți o nouă specializare, asta dacă v-ați descoperit o nouă pasiune. Aveți rezultate dacă vă alăturați unui grup.

Fecioară

Aveți nevoie de bani așa că poate luați o colaborare. Aveți multe de cumpărat în această perioadă. S-ar putea să vă investiți economiile într-o mașină, dar numai ce discutați cu partenerul.

Balanță

Se rezolvă mai multe lucruri și astfel calea spre succes este netezită. Trebuie să aveți foarte multă răbdare. O să aveți niște bani în plus, poate dintr-o mărire de salariu.

Scorpion

Vă îngrijiți de sănătate în această perioadă. De asemenea s-ar putea să faceți și unele schimbări la look-ul vostru. Este bine să aveți o discuție sinceră cu partenerul, pentru că au rămas unele lucruri nespuse și acest lucru vă va afecta.

Săgetător

S-ar putea să aveți de definitivat niște acte. Poate pentru o nouă casă sau o situație școlară. Aflați că cineva vrea să vă convingă să lucrați la un proiect mare din care vor ieși bani buni, trebuie doar să primiți niște avize favorabile.

Capricorn

S-ar putea să se ivească o nouă șansă în carieră. O a doua șansă. Dacă intrați într-o competiție succesul nu o să vă lipsească. Poate faceți o rezervare pentru weekend, pentru că vreți să plecați cu prietenii.

Vărsător

S-ar putea să fie o zi plină de emoții. Poate aveți de dat un examen, sau poate pregătiți o lucrare. S-ar putea să fiți și premiați.

Pești

O zi în care trebuie să luați o decizie importantă legată de bani. Aveți niște planuri și vreți să vă împrumutați. S-ar putea să treceți și pe la notar pentru niște acte.

Sursă: Stirile Pro Tv

Comenteaza