Horoscop Neti Sandu pentru marți, 22 martie 2022. Ce zodie începe lucruri noi

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 22 martie 2022. Ce zodie începe lucruri noi

Horoscopul ui Neti Sandu pentru marți, 22 martie 2022 aduce o zi cu reușite pentru o parte dintre nativi.

Berbec
S-ar putea să mai ceri niște plusuri, în cazul în care ți se propune să prelungești un contract. Poate cheltui niște bani ca să iei niște lucruri pentru casă și familie.

Taur
Te cooptează niște persoane care au nevoie de ajutorul tău pentru un proiect și te încântă faptul că îți vei împărtăși ideile. Se rezolvă situația financiară și poate îți cumperi niște lucruri noi.

Gemeni
Cineva vrea să ieșiți în oraș ca să vă apropiați mai mult, da ești greu de convins. Se poate să fie nevoie să pleci într-o altă localitate cu treabă sau poate cineva te invită la o aniversare.

Rac
Te relansezi cu ceva nou și atragi atenția asupra ta, ai lucrat la ceva special. Îți faci planuri de plecare în weekend, dar poate cheltui niște bani ca să-ți cumperi lucruri noi.

Leu
Te ocupi de actualizarea unor acte care urmează să expire. Ceri sfaturi bancare, vrei să știi dacă îți mai poți permite un credit, faci o investiție sau îți retragi fondurile.

Fecioară
Trebuie să dai un răspuns legat de intențiile tale de căsătorie, dacă se va întâmpla sau nu. Cineva te tentează cu un proiect și te implici chiar dacă nu e vorba de foarte mulți bani, vrei să experimentezi.

Balanță
Primești o propunere de job mai bine plătit și care îți va aduce mai multe satisfacții. Se poate să faci niște renovări prin casă și să cheltui economiile, vrei să pleci undeva la finalul săptămânii.

Scorpion
Sunt șanse să te îndrepți spre căsătorie cu persoana iubită, dacă nu ați făcut deja marele pas. Poate faci reamenajări prin casă sau de gândești să o vinzi, ai nevoie de mai mult spațiu.

Săgetător
Primești confirmări, ți se recunoaște un statut și îți consolidezi poziția la job sau în societate. Mai multe persoane îți cer ajutorul și faci tot posibilul să mulțumești pe toată lumea.

Capricorn
Îți faci cunoscute opiniile, poate vorbești în public sau pe rețelele sociale. Apar cheltuieli neprevăzute și încerci să nu depășești bugetul.

Vărsător
S-ar putea să ai de achitat restanțe, rate mai vechi și să ai o situație financiară echilibrată după ce scapi de ele. Te asociezi cu niște persoane și lucrați la un proiect care îți va aduce mai multe beneficii profesionale.

Pești
Vin bani și ai stabilitate financiară, te gândești să-ți schimbi casa sau mașina. Te reinventezi, vrei să începi ceva nou sau poate accepți o ofertă de afaceri.

sursă: stirile protv

Comenteaza