Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie. Ce zodie va primi o veste neașteptată

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie. Ce zodie va primi o veste neașteptată

Ziua de 5 iulie aduce vești bune pentru multe semne zodiacale. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5.
 

Berbec

Berbecii pot primi niște bani și îi folosesc să achite niște facturi, poate chiar rate, iar unii dintre ei își cumpără câte ceva de suflet.

Taur

Taurii primesc vizita cuiva și sunt încărcați de optimism datorită acesteia. Este posibil să puneți la cale o nouă ieșire cu această persoană, la sfârșit de săptămână.

Gemeni

Gemenii pot ieși în oraș cu oameni dragi lor, pe care-i cunosc de mult, vechea gașcă am putea spune, și o să se bucure din plin de acel sentiment de apartenență.

Rac

Racii ar putea face o sumă de bani în această zi, dar nu de la locul de muncă, ci dintr-o altă parte, dintr-un proiect, poate o colaborare, anunță horoscopul lui Neti Sandu.

Leu

Leii vor avea un oarece conflict cu șefii în ziua aceasta, dar și vei reușit să-i faci să cedeze câte puțin, pentru că vă apreciază munca și sunteți pregătiți să luptați pentru drepturile voastre.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte aproape de bani și de câștigarea vizibilității pe planul afacerilor și în această zi pot încheia o colaborare fructuoasă, arată horoscopul zilnic, conform astrologului de la Pro TV.

Balanță

Balanțele se pot întâlni cu cineva care trebuie să le aprobe un anumit lucru, fie să evalueze în cadrul unui examen, de pildă. Veștile sunt bune!

Scorpion

Ce din zodia Scorpion au parte de o veste neașteptată, dar care îi va bucura foarte mult. Sunt șanse să vi se schimbe viața în bine.

Săgetător

Săgetătorii pot pleca undeva și cei care se ocupă de organizare ar putea fi chiar ei înșiși. Este binevenită, după o perioadă mai stresantă.

Capricorn

Capricornii sunt deciși să facă mai multe schimbări în interiorul casei lor, dar acestea vor costa destul de mult. Vestea bună pentru tine este că poți lua lucrurile în rate și să nu le simți ca o cheltuială prea mare.

Vărsător

Vărsătorii pot pleca pe drumul unei noi povești de iubire, care s-ar putea transforma dintr-o relație simplă de prietenie.

Pești

Cei din zodia Pești văd cum contul lor adună din ce în ce mai mulți bani și se gândesc să-i cheltuiască pe o vacanță.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza