Horoscop Neti Sandu pentru luni, 27 septembrie 2021. Ce zodie primește vești amestecate

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 27 septembrie 2021. Ce zodie primește vești amestecate

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 27 septembrie 2021, aduce o zi bună pentru nativi.

Berbec
Până acum te-ai înțeles bine cu partenerul de viață, dar de acum înainte ies la iveală discuții ciudate. Poate pentru că s-a strecurat neîncrederea. Trebuie reparată situația.

Taur
Sunt niște lucrări de făcut pe acasă. E cazul să puneți umărul cu toții, să faceți treabă bună, nu de mântuială. E muncă serioasă.

Gemeni
Veștile sunt amestecate, dar din fericire, poți alege părțile bune. O zi în care faci planuri pentru o viață de cuplu mult mai bună.

Rac
Se anunță o zi în care te gândești mai mult la sănătate, poate ai o programare la medic. Poți merge la doctor și preventiv, deși nu te supără nimic.

Leu
Se semnează niște acte pe care le așteptai de ceva vreme și uite așa poți avansa cu o lucrare la muncă, la școală sau în particular.

Fecioară
Relația cu rudele apropiate se poate reface, să mai știți unii de alții. Poate e nevoie să vă oferiți ajutorul, asta dacă e cazul.

Balanță
Comunicarea devine mai bună atât cu partenerul de cuplu, cât și cu rudele, cu colegii. Reușești să te armonizezi și cu prietenii perioada asta.

Scorpion
Primești oferte de lucru, pot fi chiar și colaborări. În felul acesta te poți bucura de un plus financiar să achiziționezi tot ce îți trebuie.

Săgetător
Se poate să te implici într-o activitate de binefacere. Astrele te fac să te simți util, dar mai ales să le fii altora de ajutor.

Capricorn
Sunt niște acte care trebuie neapărat semnate, dar pentru asta trebuie să faci ceva drumuri. E posibil să dai și câteva telefoane ca să răzbești în toate.

Vărsător
Cineva apropiat te cheamă prin țară, pe undeva, măcar pentru 1-2 zile. Croiește-ți drum până acolo în primul weekend liber.

Pești
Colaborezi în termeni buni cu o persoană care lucrează cot la cot la tine. Așa ai parte de o zi în care nu lipsesc câștigurile.

sursă: Știrile Pro Tv 

Comenteaza