Horoscop Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie. Întâlnire surpriză pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie. Întâlnire surpriză pentru o zodie
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie, vine cu rezolvarea unor probleme mai vechi.
 

Berbec
Te sună cineva care vrea să vă împăcați după o ceartă. E posibil să vă înțelegeți în cele din urmă, dar nu înainte de a vă certa puțin.

Taur
O problemă de sănătate îți dă mari dureri de cap și trebuie făcut ceva în acest sens. Nu mai sta, o vizită la medic rezolvă tot.

Gemeni
E posibil să reiei o activitate de timp liber sau un sport de întreținere. Sunt șanse mari să faci și un sport de performanță pentru tonus.

Rac
Sunt șanse mari să aranjezi o plecare la final de săptămână, acolo unde nu ai ajuns până acum din cauza restricțiilor impuse.

Leu
E o zi numai bună pentru a schimba grupul sau poate componența sa pentru a vă asorta și la treabă și la distracție. Așa nu există disonanțe.

Fecioară
Strângeți mai bine relațiile cu rudele apropiate. Astrologii anunță că se apropie evenimente festive în familia lărgită, în curând.

Balanță
O zi în care ai de susținut un test pentru o evaluare. Posibil să fie și niște acte de reactualizat și toate trebuie rezolvate acum neapărat.

Scorpion
Îngrijește-te mai mult de sănătatea ta și a celor din jur. Este o zi perfectă pentru a fi cu toții zdraveni să faceți treaba bună.

Săgetător
Asociere cu niște oameni care-ți împărtășesc viziunea și o să dezvoltați un proiect împreună, unul care are iz filantropic.

Capricorn
Va trebui să plătești niște bani dacă vrei să beneficiezi de o serie de avantaje, asta pentru că între timp au intervenit ceva scumpiri.

Vărsător
Astrele prevăd o întâlnire cu persoana iubită pentru a discuta între patru ochi despre ce se întâmplă mai departe cu voi doi.

Pești
Poate a mai rămas ceva de spus într-o relație de cuplu și ai face bine să pui punctul pe i. Așa nu se pierde pur și simplu totul.

sursă: Stirile Pro Tv 

Comenteaza