Horoscop Neti Sandu pentru 7 decembrie 2022. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscop Neti Sandu pentru 7 decembrie 2022. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 decembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. 

SĂGETĂTOR

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care insistă să vă alăturați echipei lor c-o să aveți de câștigat, că lumea se pliază pe dorințele voastre. O reușită în planul comunicării. O să puneți la punct o chestiune care v-a dat de furcă sufletește și o să vă eliberați. Voi o să dați drumul proiectelor noi pentru c-aveți multe de spus și în meserie și în particular și o să aveți succes.

CAPRICORN

Apar de undeva niște bani și o să vă permiteți niște răsfățuri, așa, cu moderație, ca să vă mai relaxați, c-ați fost tot timpul strânși la pungă și ați obosit. Poate vă pregătiți de o plecare, poate de ziua voastră și faceți acum o rezervare. O reușită după mai multe încercări și o să urmeze o stabilitate financiara că ați tot făcut economii.

VĂRSĂTOR

O să vă luați o revanșă față de cineva care v-a tot ajutat și o să faceți și voi un gest care să compenseze tot ajutorul primit, să vă achitați, onorabil. E cineva care poate fi readus în relație după ce s-o fi supărat și, dacă dați dovadă de diplomație, o să fie perfect. O să treceți în revistă ofertele de colaborare și poate vă opriți asupra uneia care vi se potrivește.

PEȘTI

Mai sunt niște chestiuni legate de casă de rezolvat și o să vă scotociți de bani, să luați tot ce-aveți nevoie pentru că sunteți puși pe schimbări acasă. E bine să aveți un ochi ațintit asupra sănătății ca să dați randament bun în continuare. Poate țineți un pic de dietă. E momentul să vă reinventați că vreți să fiți în ton cu noutățile, să mai faceți un pas în carieră.

BERBEC

O să faceți un efort financiar să duceți mașina la reparat, să vă luați bilete de tren, avion, e de rezolvat problema transportului și o să vă recăpătați liniștea Poate le întindeți o mână de ajutor unor oameni care se afla într-un impas și o să fie o nimica toată pentru voi. Vă luați avânt să atacați noi teritorii, că sunteți dornici de progres pe mai multe planuri. Și șanse sunt.

TAUR

Intrați la cheltuială fie ca să puneți casa la punct, fie ca să faceți o rezervare de sărbători, să plecați pe undeva cu ai voștri. Vă puteți recupera banii împrumutați și să-i gestionați ca lumea, să vă ajungă pentru cheltuielile acestei perioade. Vin bani, vor fi și cheltuieli, dar o să vă descurcați cu toate pentru că aveți simțul banului, știți ce e valoros și ce nu.

GEMENI

Se pot rezolva chestiuni mai vechi, dar e bine să aveți grijă la felul în care vă adresați, la ton și la conținut, să nu vi se poată reproșă nimic. E cineva care vrea să faceți echipa în viață de zi cu zi și o să vă întrebați inima dacă e și ea de acord. O să primiti un accept după ce ați tot bătut pe la ușile mai marilor care se lăsu greu înduplecați.

RAC

Poate faceți și voi niște presiuni ca să obțineți niște bani și să aveți cu ce să cumpărați tot ce vă doriți de sărbători, că nu vreți să așteptați până în ultima clipă. E cineva care vă poate da de lucru și vă gândiți până în ianuarie la condiții și responsabilități că să vă puneți de acord. Atmosfera de la serviciu pare să fie mai destinsă, dar nu înseamnă că n-o să aveți de lucru.

LEU

E posibil să faceți rost de niște bani în plus și să faceți niște achiziții pentru casă și ai voștri că s-au emis multe pretenții și dorințe și vreți să mulțumiți pe toată lumea. Sunteți invitați undeva și o să găsiți ceva de lucru care să vă destindă, să vă încărcați sufletește de acolo.

FECIOARĂ

Poate ați găsit ceva la preț redus și o să completați lipsurile de pe acasă, că aveați pe lista de lucruri obligatorii câte ceva anume de cumpărat și nu e de ratat ocazia. E cineva care și-a schimbat comportamentul față de voi și o să rămână la aprecierea voastră dacă mai puteți fi împreună sau nu. Problemele casei vă acaparează, dar o să arate totul foarte bine și o să merite orice efort.

BALANȚĂ
E posibil să vă luați o casă pentru că aveți nevoie de mai mult spațiu și cereți un împrumut la bancă, asta ca să nu mai amânați până strângeți voi pentru avans. Relația cu partenerul de cuplu se rescrie frumos și până de sărbători o să meargă că unsa. O să municiti și mai mult și cu folos la serviciu pentru că o să luați și mai mulți bani.

SCORPION

Se poate să apară o ofertă de lucru și să lăsați totul și să vă duceți să vă angajați altundeva, că tentația e foarte mare și e o nevoie de a schimba ceva. E posibil să vă îndragostiti și să se întoarcă lumea cu susul în jos, dar să vă reveniți, totuși. Vă puteți recupera banii împrumtați și pe cei pe care nu i-ați primit la timp. Și umpleți pușculița.

Comenteaza