Horoscop Neti Sandu pentru 22 decembrie. Ce zodii primesc bani și cadouri în avans

Horoscop Neti Sandu pentru 22 decembrie. Ce zodii primesc bani și cadouri în avans
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 decembrie 2021, vine cu vești legate de bani pentru mai multe zodii.

Berbec
Ai planuri de plecare la munte. Crăciunul te va prinde într-o stațiune turistică, însă planurile de la acasă se vor schimba pe parcurs. Un grup de prieteni îți schimbă programul, însă distracția e garantată.

Taur
Goana după cadouri și decorațiuni te ține în priză până pe 24 decembrie. O să mai primești niște bani în plus pentru a lua tot ce este necesar în casă, nu uita și de la lista de cumpărături pentru masa de Crăciun.

Gemeni
Azi te gândești să faci un împrumut în bancă pentru o nouă investiție sau o nouă vacanță. Însă ai și varianta unei noi colaborări profesionale care s-ar putea să-ți rotunjească veniturile. Ce-i drept, nu te prea încântă asocierea cu posibilul nou partener.

Rac
Ai grijă să nu pășești în noul an cu datorii. Plătește acum facturile și ratele și nu uita de cadouri. Ai bani pentru toate, doar că trebuie să fii atent pe ce îi cheltui.

Leu
Primești o primă la locul de muncă. Poate sunt bani în plus la salariu sau poate cadouri pentru întreaga familie. Este momentul să iei o decizie importantă pentru tine și cei dragi.

Fecioară
Fie că e vorba de cadouri sau alimente, acum e mometul pentru ultima comandă online. La orizont apare și o persoană foarte specială pentru voi care-și dorește să petreceți sărbătorile împreună.

Balanță
Ai multă treabă astăzi. Faci curățenie, reamenjezi casa, o decorezi, dar ești și pe drumuri. Poate îți aduci părinții la tine sau poate tu îi vizitezi acum, în prag de sărbători.

Scorpion
O să primești o recompensă, dar nu ești prea mulțumit. Însă vin și vești mai bune în ceea ce privește viața profesională. Poate decizi să accepți o nouă oferă de muncă care la anul să-ți aducă un plus financiar.

Săgetător
Te gândești să-ți iei o mașină sau o casă, oferta este de nerefuzat. De asemenea, primești o veste care s-ar putea să-ți dea programul peste cap, dar o să-ți faci timp și de călătoria pe care deja ți-ai programat-o.

Capricorn
Trebuie să fii atent la banii pe care îi cheltui în perioada asta. Mai trebuie să faci multe cumpărături pentru casă și cadouri. Astăzi este bine să te decizi în ceea ce privește un posibil nou loc de muncă.

Vărsător
Ești bun pe ceea ce faci, motiv pentru care ar putea apărea noi colabărări profesionale și astfel vei mai urca o treaptă ierarhică la locul de muncă. Ai mai mare grijă de partea sentimentală, nu ar strica să porți discuția pe care ți-ai propus-o cu mult timp în urmă.

Pești
Peștii au parte de un Crăciun în avans. Primesc bani, cadouri și multă atenție. Nu uita că și tu trebuie să dăruiești celor din jur, însă ai posibilitatea acum să-ți cumperi și ceea ce ți-ai dorit de multă vreme.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza