Horoscop Neti Sandu pentru 13 august. Ce zodie poate relua o iubire mai veche

Horoscop Neti Sandu pentru 13 august. Ce zodie poate relua o iubire mai veche
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru vineri, 13 august 2021, aduce o zi cu de toate și mai multă atenție și grijă pentru cei dragi.
 

Berbec
Revine cineva după o lungă absență. Dacă mai simțiți afecțiune pentru acea persoană sunt șanse mari să reluați povestea de dragoste.

Taur
Apare ființa visurilor voastre și o să faceți tot posibilul să-i împliniți dorințele, ca să puteți fi fericiți unul lângă celălalt.

Gemeni
Poate ai de susținut o lucrare sau un test. E posibil să mergi și la un interviu pentru un loc de muncă mult mai captivant.

Rac
Se anunță o zi în care se ia o decizie la nivel de grup legat de un proiect care să vă aducă atât notorietate, dar mai ales venituri constante.

Leu
Poate găsești ceva de muncă în particular să-ți sporești veniturile pentru o viitoare vacanță sau pentru școala copiilor.

Fecioară
Îngrijește-te mai mult de tine, să fii în formă maximă. Este o zi numai bună să arăți bine și să dai refresh total la absolut tot.

Balanță
Se anunță o veste bună, o prezență plăcută. Nu sunt excluse nici planurile pentru o vacanță sau cât a mai rămas din ea.

Scorpion
Se reunește grupul de altădată și o să petreceți timp de calitate împreună. Sunt foarte multe activități deconectante de care ai parte.

Săgetător
Se poate să primești un ajutor la care nu visai, să-ți fie ușurată munca. În felul acesta poți pleca liniștit într-un scurt concediu.

Capricorn
Asociere cu niște oameni cu care poți pune bazele unui proiect, care îți poate asigura banii de care ai mare nevoie perioada asta.

Vărsător
Poate e cazul să te ocupi de tine, de problemele de sănătate pe care le-ai tot ignorat și tratat cu superficialitate. Trebuie neapărat făcut ceva.

Pești
Vin ceva bani, dar pe tine te interesează un contract pe termen lung ca să nu mai duci grija veniturile pe mai departe.

sursă: fanatik.ro

 

Comenteaza