Horoscop Neti Sandu: miercuri, 8 decembrie. Ce zodii întâmpină obstacole

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 8 decembrie. Ce zodii întâmpină obstacole
| Foto: fanatik.ro

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 8 decembrie aduce unele obstacole pentru noi.

Berbec

Aveți de rezolvat tot felul de treburi. Poate plătiți niște rate și așa o să vă fie mai ușor în ianuarie. S-ar putea să apară oferte de muncă sau vă prelungiți actualul contract.

Taur

Primiți vești. Se pare că o să vă înțelegeți cu niște parteneri, colaboratori și veți termina munca. Așa o să vă vină și niște bani.

Gemeni 

S-ar putea să primiți o ofertă de la cineva și decideți să petreceți împreună noaptea dintre ani. În ianuarie apar unele schimbări la locul de muncă și este posibil să vi se comunice despre ce este vorba.

Rac

Aveți de rezolvat tot felul de probleme. La muncă vreți să fie totul în ordine înainte de vacanță. Este posibil să rezolvați ceva și la școală, eventual mai sunt niște bani de dat.

Leu

Stabiliți clar ce faceți de sărbători. Este posibil să negociați un contract. În cazul în care nu vă înțelegeți aveți timp să vă mai gândiți până în ianuarie. Ar trebui să mai lăsați și de la voi.

Fecioară

Vă ocupați de problemele financiare. Trebuie să mai faceți niște plăți, apoi vedeți cu ce rămâneți. Vă ocupați și de casă. Poate mergeți la cumpărături sau reamenajați.

Balanță

Trebuie să lichidați niște acte pe care le aveți de ceva vreme. Poate reușiți să obțineți toate semnăturile de care aveți nevoie. Primiți niște bani, dar aveți de plătit niște datorii.

Scorpion

S-ar putea să vină unele lucruri pe care le-ați comandat pentru casă. Poate primiți și o veste bună legată de locul de muncă. Ar putea să fie vorba despre o avansare.

Săgetător

Ați făcut toate planurile pentru vacanța de iarnă, trebuie să vă mai și destindeți. S-ar putea să luați o decizie referitoare la locul de muncă, dar este bine să mai cereți sfatul cuiva.

Capricorn

Poate primiți niște bani, o primă și reușiți să rezolvați mai multe treburi. Scăpați de datorii și faceți și unele cumpărături.

Vărsător

Surprize plăcute. S-ar putea să vă vedeți cu o persoană dragă sau primiți un cadou. Apar niște persoane care ar putea să vă devină asociați în afaceri.

Pești

O zi plină de vești. O schimbare la locul de muncă pe care o așteptați de ceva vreme. S-ar putea să se aprobe transferul așteptat. Vă gândiți și la vacanță și poate alegeți o destinație.

SURSĂ: Știrile ProTv

Comenteaza