Horoscop Neti Sandu: miercuri, 15 decembrie. Ce zodie va face o schimbare profesională

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 15 decembrie. Ce zodie va face o schimbare profesională

Horoscopul lui Neti Sandu pentru miercuri, 15 decembrie aduce surprize plăcute și oportunități neașteptate pentru unele semne zodiacale.

Berbec
Vei primi bani în plus ca să-ți ajungă și de plimbare, și de cadouri. Se poate să pleci câteva zile la rude, la prieteni sau la un hotel, ai nevoie de o evadare.

Taur
Apare persoana alături de care ți-ai să-ți petreci Anul Nou și renunți la orice plan pentru acel cineva. Primești o ofertă și încerci să–ți găsești timp pentru o colaborare care să-ți aducă bani în plus.

Gemeni
Pot apărea tensiuni în cuplu dacă ai îndoieli cu privire la partener. Ești pe punctul de a face o schimbare în carieră, dar te consulți cu familia înainte să accepți orice ofertă.

Rac
Primești o invitație inedită pentru seara de Revelion. Niște parteneri de afaceri te contactează ca să-ți dai acceptul pentru o colaborare de durată și care vine cu avantaje din toate punctele de vedere.


Leu
Faci niște cumpărături din magazine sau rezolvi totul prin telefon. Poate apărea cineva în viața ta și poate vei face o plimbare cu persoana respectivă dacă nu ești într-o relație.

Fecioară
Sunt șanse ca cineva la care ții să-și anunțe vizita. Vei putea alege o destinație de plecat undeva, chiar și pentru puțin timp, vrei doar să evadezi din rutină.

Balanță
Mai ai de rezolvat lucruri acasă, faci niște reamenajări. Ai inspirație și creezi lucruri de cea mai bună calitate pe care să le expui sau chiar să le vinzi, iar ceilalți vor aprecia.

Scorpion
Se poate să primești o ofertă de job și te gândești să o accepți. Apare cineva la care nu te așteptai și petreceți sărbătorile împreună, sau doar Anul Nou.

Săgetător
Mai ai de luat bani din diverse părți ca să te poți ocupa de cumpărăturile de Crăciun. Poate apare un proiect pe care îl aștepți de mult timp și care îți va aduce bani și mai multă vizibilitate.

Capricorn
Poate ai timp să mergi prin magazine să cumperi cadouri, le poți cumpăra și online. Sunt șanse să aparp acea persoană care să-ți fie alături de sărbători.

Vărsător
Sunt lucruri pe care nu le-ai putut recunoaște nici față de tine, însă acum vrei să scoți un adevăr la suprafață. Achiți toate datoriile ca să fii cu ratele la zi.

Pești
Poate te întâlnești cu un grup de sărbători, dacă nu cumva ai alte planuri. Apar schimbări la locul de muncă și s-ar putea să te ia prin surprindere, dar intuiția te va ajuta să alegi ce e mai bine pentru tine.

potrivit fanatik.ro.

Comenteaza