Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 august. Ce zodie poate începe o nouă relație

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 august. Ce zodie poate începe o nouă relație
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru miercuri, 11 august,  aduce multe vești bune pentru semnele zodiacale.
 

Berbec
Se poate relua o relație care obosise și o să puneți mai multă culoare. O să dați dovadă și de mai multă empatie pentru partenerul de cuplu.

Taur
Primești niște bani și așa mai completezi lipsurile de prin casă ca ai tot amânat cumpărarea unor obiecte de uz casnic.

Gemeni
O problemă sufletească din trecut revine. Vezi dacă mai este de actualitate sau ți-ai găsi deja pe altcineva, legat de relații.

Rac
Pornești într-o excursie pentru că sunt multe locuri de vizitat și de poposit pe la diverse persoane apropiate sau chiar rude.

Leu
Se anunță o zi perfectă pentru a achita ratele, facturile și datoriile curente și o să rămână ceva bani și pentru distracție.

Fecioară
E posibil să apelezi la un împrumut bancar pentru a consolida locuința sau pentru a cumpăra alta. Poți construi una cu forțe proprii.

Balanță
Întrevedere cu o persoană care speră să fiți împreună. Dacă ești liber de contract evaluează situația și vezi ce simți pentru respectivul.

Scorpion
O zi în care sunt șanse mari să pleci într-o excursie cu grupul cu care ai multe lucruri în comun. O să vă sincronizați în cele din urmă.

Săgetător
E cineva care te admiră de la distanță și e posibil să se apropie, să-și facă curaj. E de văzut dacă ai de gând să încurajezi relația sau nu.

Capricorn
Astrele anunță ceva plimbări și drumuri pe ici pe colo pentru că sunt indicii de călătorie în continuare, numai bune pentru a te deconecta.

Vărsător
Recuperezi, în sfârșit, banii care au întârziat. Fă toate demersurile necesare ca să-i atenționezi pe cei care ți-i datorează.

Pești
Poate ieși la cafea cu cineva care vrea să te cunoască mai bine. În felul acesta verificați mai de aproape dacă sunteți compatibili.

Comenteaza