Horoscop Neti Sandu: marți, 24 august. Ce zodie câștigă o sumă mare de bani astăzi

Horoscop Neti Sandu: marți, 24 august. Ce zodie câștigă o sumă mare de bani astăzi
| Foto: fanatik.ro

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 24 august aduce multe reușite pentru nativi. Vibrația zilei este 6.
 

Berbec
Ai parte de armonie în relația de cuplu și ai multe în comun cu persoana iubită. Poate începi o viață nouă, simți că ai energie pentru muncă, dar și pentru distracție. Sunt și oameni care te susțin în acest sens.

Taur
Poate își cumperi lucruri noi pentru casă ca să-ți creezi spațiul de relaxare pe care ți-l dorești de mult timp. Apar noi perspective profesionale și vrei să explorezi un nou domeniu.

Gemeni
Lucrurile merg bine în plan amoros. Se poate să întâlnești persoana potrivită și să începeți o relație care să meargă bine. Poate pleci undeva la finalul săptămânii, împreună cu cei dragi.

Rac
Te interesezi de o școală sau grădiniță bună unde să-i înscrii pe copii, te preocupă mult educația lor. Poate iei niște bani și îi pui deoparte ca să pleci undeva, sau poate îi faci o surpriză persoanei iubite.

Leu
Semnezi un contract care îți asigură venituri mai mari și te descurci cu toate cheltuielile. Vin niște bani din alte surse decât de la job și pleci undeva la sfârșitul săptămânii, ai nevoie de relaxare.

Fecioară
Poate începi lucruri noi în plan profesionali și îți vei putea pune toate abilitățile în practică. Pui la punct toate treburile de la job și de acasă, vrei să-ți mai iei puțin concediu și să rezolvi totul înainte.

Balanță
E momentul să-ți faci un consult medical și poate chiar câteva investigații, să vezi dacă stai bine cu sănătatea. Te ocupi mai mult de tine, te-ai neglijat în ultima vreme și vrei să schimbi acest lucru.

Scorpion
Ar fi bine să ai parte de o ieșire cu grupul de prieteni, să te deconectezi de griji. Poate îți dai întâlnire cu niște parteneri de afaceri ca să puneți la punct un proiect de succes,

Săgetător
Se poate să-ți încerci norocul într-un domeniu nou, iar lucrurile vor merge bine. Ai lucruri importante de spus și de făcut, iar oamenii te susțin și ești în centrul atenției.

Capricorn
După așteptări îndelungate, obții o semnătură a unui act important. Poate vrei să pleci în vacanță și te interesezi de costuri, cazare și transport, nu înainte să termini ce ai de făcut la job.

Vărsător
Poate îți faci niște investigații medicale ca să scapi de orice grijă și să-ți recapeți buna dispoziție. Te descurci cu banii și cu cheltuielile curente, ba chiar pui deoparte ca să pleci undeva.

Pești
Se poate să iei niște bani și să-i cheltui pe o deplasare în weekend. Apar noutăți care te vor tenta și te vor scoate din zona de confort, așa că o să ai multe de făcut.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza