Horoscop Neti Sandu: marți, 23 noiembrie 2021. Munca dă roade pentru un semn zodiacal

Horoscop Neti Sandu: marți, 23 noiembrie 2021. Munca dă roade pentru un semn zodiacal
| Foto: fanatik.ro

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 noiembrie anunță o zi plină de surprize și vești bune pentru unii dintre nativi.

Berbec
Primești o invitație în alt oraș dacă ai timp să mergi în weekend. Iei o decizie legată de banii din cont, poate mai ai de achitat niște rate și faci în așa fel încât să nu rămâi cu rate la bancă la sfârșitul anului.

Taur
Trebuie să vii cu ceva nou în relația sentimentală pentru a înlătura monotonia, poate e nevoie de mai multă comunicare. Unii vor să lucreze cu tine, iar unii vor să desfășoare o activitate în weekend, dar reușești să colaborezi cu toți.

Gemeni
Aștepți niște răspunsuri de la superiori la locul de muncă și ai emoții. Sunt șanse mari să fie răspunsuri pozitive. Îți găsești ceva temporar de lucru ca să câștigi mai mulți bani, acum că vin sărbătorile.

Rac
Cineva care te apreciază îți va acorda susținere. Vin noutăți, poate bani pe care îi primești în avans pentru munca ta din ultima vreme. Șefii sunt mulțumiți de tine.

Leu
Te gândești la căsătorie, acum că relația sentimentală se stabilizează. Au loc niște evenimente în viața ta și apar oferte, dar vei alege ceea ce e mai bun pentru tine.

Fecioară
Se poate să organizezi o reuniune de familie la finalul săptămânii și comanzi ceva online. Munca în colectivitate dă rezultate bune, fie că e vorba de job, școală sau de activitățile particulare de grup.

Balanță
Te înțelegi mult mai bine cu persoana iubită, acum că nu mai sunt tensiuni. Primești o propunere de job sau de colaborare și ai putea câștiga bani în plus, așa că analizezi situația.

Scorpion
Poate prinzi momentul potrivit pentru a le propune șefilor să facă niște schimbări. Primești o sumă de bani și îți poți cumpăra ceva ce ți-ai dorit de mult timp.

Săgetător
S-ar putea să primești o sumă de bani și să rezolvi multe din problemele familiei. Ai acumulat experiență și acest lucru te va ajuta să lansezi ceva de succes, iar banii vor veni și ei.

Capricorn
O persoană cu care nu te-ai înțeles foarte bine în ultima perioadă încearcă să te convingă să rezolvați lucrurile, dar decizia îți aparține. Poate discuți la telefon sau față în față cu cineva cu care vei lucra împreună.

Vărsător
Ai muncit mult în ultima vreme și încep să se vadă rezultatele. Apar niște bani de undeva și le pregătești o surpriză celor dragi de sărbători sau cu ocazia aniversărilor.

Pești
Poate te vei deplasa undeva în weekend și faci o rezervare, dacă nu vor fi restricții. Se poate să semnezi niște acte și să-ți schimbi mașina sau că cumperi noi lucruri pentru casă.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza