Horoscop Neti Sandu: marți, 13 iulie. Ce zodii o să se bucure de veștile primite

Horoscop Neti Sandu: marți, 13 iulie. Ce zodii o să se bucure de veștile primite

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 13 iulie aduce vești bune pentru multe zodii. Vibrația zilei este 4. 
 

Rac

O să puteți rezolva o sumedenie de lucruri cu condiția de a nu ceda la prima piedică. Nu abandonați cursa. Se-anunță bani și poate vin din colaborări, c-aveți de primit din mai multe surse și o să aveți cu ce să plătiți ratele și să plecați în concediu.

Leu

Promite să fie o perioadă bănoasă și să o țineți așa pe parcursul anului pentru că aveți oferte de la mai mulți angajatori.

Fecioara

Poate ați rezolva niște chestiuni care țin de sănătate. O să fiți în formă, vă mai relaxați și în concediu și o să fie perfect.

Balanță

Se poate să vă gândiți la căsătorie, poate chiar e programată nuntă și aveți o sumedenie de lucruri de pus la punct. Poate-abia acum or să va aprecieze șefii și să vadă exact cât ați muncit și poate vor avea pentru voi o recompensă pe măsură eforturilor – o promovare.

Scorpion

Încep să vină banii, poate fi acel împrumut pe care l-ați cerut unei bănci sau o fi suma pe care v-o înapoiază cineva pe care l-ați împrumutat. V-ați putea muta afacerile în străinătate sau, cât sunteți in concediu, o să mai și lucrați dacă e volum mare de- muncă și se-apropie predarea.

Săgetător

Poate dați o fugă la niște prieteni care locuiesc prin țară, prin lume, pe undeva și o să va recreați o săptămână, două.

Capricorn

O să vă puteți înțelege mult mai bine cu perechea de suflet c-oți fi găsit alte preocupări comune care să vă facă să petreceți timp împreună. Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, din punct de vedere profesional și o să puteți pune în practică o idee, să lansați la apă un proiect.

Vărsător

O să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să fiți într-o relație, dar voi nu păreți încrezători – poate fi ceva temporar. Vă trece poate reveniți la o părere mai bună.

Pești

O să faceți o introspecție să vă fie clar dacă persoana cu care sunteți rezonează pe toate planurile cu voi sau nu.

Berbec

E posibil să aflați despre o destinație de vacanță, la care v-ar prinde bine să va duceți și se poate să fie și o reducere la cazare.

Taur

Poate vă faceți programul în funcție de cei mici și o să-i duceți în diverse locuri, dacă tot sunt în vacanță sau și la bunici îi duceți.

Gemeni

O să vă puneți la punct cu actele, cu reactualizarile fără de care nu vă puteți deplasa și o să fiți cu toate la zi. O zi cu noutăți.

Comenteaza