Horoscop Neti Sandu: luni, 4 octombrie. Ce zodie are de dat o sumă mare de bani

Horoscop Neti Sandu: luni, 4 octombrie. Ce zodie are de dat o sumă mare de bani
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru luni, 4 octombrie, aduce vești bune pentru toți nativii.

Berbec
Primești bani la job și te interesezi să vezi dacă mai sunt valabile niște oferte de colaborare. Ai niște divergențe de opinie cu cineva drag, dar alegi să le depășești, vrei ca persoana respectivă să rămână în viața ta.

Taur
Vrei să faci niște schimbări acasă și îți gestionezi banii astfel încât să-ți ajungă pentru mobilă, aparatură și alte achiziții. Apar schimbări la job și te conformezi, pentru că ți se potrivesc, dar vrei să vii și cu propria influență.

Gemeni
Apar neînțelegeri în cuplu și trebuie să vezi care e cauza pentru a rezolva lucrurile. Se poate să cheltui mai mulți bani decât ai crezut pentru școala copiilor, poate au nevoie de diverse lucruri sau de bani pentru cursuri.

Rac
Nu ai avut timp de nimic din cauza problemelor de la job, dar acum vrei să-i acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Apar probleme acasă, poate vrei să faci niște schimbări și reamenajări.

Leu
Cheltui niște bani pentru casă, ai nevoie de mobilier și faci și decorațiuni interioare. Te descurci cu semnarea unor acte și faci totul prin telefon sau prin poștă ca să scutești deplasările.

Fecioară
Poate cineva drag îți face o surpriză, iar gestul te face să te simți mai bine. S-ar putea să prelungești un contract și să ceri niște bani în plus de la angajator.

Balanță
Te întâlnești cu cineva care te va ajuta să rezolvi o încurcătură legată de birocrația pentru a-ți continua cursurile sau să te angajezi. Rezolvi niște probleme și o să faci progrese la școală, la job sau în viața personală.

Scorpion
Se poate să te implici într-o activitate care să-ți aducă beneficii de imagine, dar și câștiguri financiare, dacă lucrurile merg bine. Poate te asociezi cu niște persoane cu care să începi o colaborare la locul de muncă.

Săgetător
Prietenii sunt ocupați și nu ar trebui să te supere acest lucru, așa că ar trebui să te bazezi mai mult pe tine. Atragi atenția celorlalți cu un lucru care se cere acum și o să evoluezi în carieră, vei primi validare.

Capricorn
Te interesezi de niște acte pe care să le iei gata semnate. Trebuie să te deplasezi undeva și ai multe de făcut în această perioadă, așa că ai nevoie de permise. Ți se propune o activitate care să-ți aducă bani, dar te mai gândești dacă merită.

Vărsător
Poate ai de dat niște bani în plus la școală pentru taxe, dar te descurci, în cele din urmă. E posibil să te deplasezi undeva pentru a rezolva niște probleme legate de job, iar schimbarea peisajului îți va da o stare de bine.

Pești
Încerci să obții bani pentru mașină sau pentru școală și te gândești la un credit bancar, ca ultimă soluție. Niște oameni de afaceri îți propun să colaborați și accepți, dacă veți fi pe aceeași lungime de undă, vrei să ai parte de noi provocări.

sursă: Știrile Pro Tv

Comenteaza