Horoscop Neti Sandu: luni, 13 decembrie. Ce zodie primește o invitație specială

Horoscop Neti Sandu: luni, 13 decembrie. Ce zodie primește o invitație specială
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 13 decembrie aduce o zi reușită pentru mai mulți nativi, care primesc bani, dar și vești bune.

Berbec
Se poate să primești bani și să achiți toate facturile și datoriile rămase. Apar noutăți și poate prinzi o ofertă de lucru sau faci o achiziție la un preț bun.

Taur
Cineva de departe te invită să-i faci o vizită și poate mergi după Crăciun. Poate reușești să recuperezi mai repede  niște bani ca să-ți poți cumpăra ce ai nevoie pentru sărbători.

Gemeni
Se poate să ai de urmat un tratament și trebuie să ții cont de sfaturile medicului. Rezolvi situația financiară, achiți ratele și vezi ce-ți mai rămâne pentru mâncare, cadouri și poate o vacanță de sărbători.

Rac
Semnezi acte și îți poți dezvolta afacerile. Se reînnoiește o ofertă de lucru și te gândești dacă să o accepți sau nu, poate ai în plan o colaborare care ar fi mult mai avantajoasă.

Leu
S-ar putea să faci noi cumpărături pentru casă și să cauți cât mai multe reduceri. Încă nu te-ai hotărât asupra destinației de Revelion și mai sunt discuții până iei o decizie finală.

Fecioară
Poate un nepot sau o altă rudă anunță că vine de sărbători. Eliberezi spațiul din casă ca să faci loc unor noi lucruri cu ocazia sărbătorilor.

Balanță
O persoană vine cu scuze că nu a putut ajunge la o întâlnire și dai dovadă de înțelegere. Primești o propunere de afacere, dar vrei să-ți iei timp de gândire înainte să accepți oferta.

Scorpion
Te ocupi de o situație legată de școală, a ta sau a copiilor. Ai cheltuieli mari, dar poate mai primești bani până la finalul anului și o primă de Crăciun.

Săgetător
Strângi bani din mai multe surse și începi să faci niște comenzi online diverse lucruri. Ai multe cheltuieli, poate găsești lucruri de care ai nevoie pentru sărbători.

Capricorn
Încerci să pui la punct toate treburile complicate și pe cele urgente până la finalul anului, să nu rămâi cu ele. Semnezi acte și începi proiecte începând din ianuarie.

Vărsător
Faci drumuri în caz că nu poți rezolva online sau prin telefon anumite aspecte legate de acte. Organizezi un eveniment caritabil în cadrul unui grup.

Pești
Ai șansa să lucrezi altceva ca să-ți pui în valoare calitățile și să câștigi mai mult. Îți intră banii și poate faci niște cumpărături.

potrivit: Știrile ProTv

Comenteaza