Horoscop Neti Sandu: joi, 9 decembrie. Ce zodie își face planuri pentru anul următor

Horoscop Neti Sandu: joi, 9 decembrie. Ce zodie își face planuri pentru anul următor
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul Neti Sandu pentru joi, 9 decembrie aduce noutăți atât pe plan profesional și personal.

Berbec

Vă îndepliniți toate dorințele, dar nu fără a face mai multe drumuri. Poate semnați un act important. S-ar putea să rezervați un sejur la munte sau la mare pentru sărbători, asta dacă nu decideți să stați la niște prieteni.

Taur

Vă asigurați că nu intrați în anul următor cu datorii. Recuperați o sumă de bani și plătiți facturi, rate. În relația sentimentală aveți liniște în cazul în care niciunul nu mai are motive de gelozie sau neîncredere.

Gemeni

S-ar putea să dați lovitura. Poate primiți o ofertă bună pentru un nou loc de muncă. Trebuie să vă faceți curaj să cereți o primă.

Rac

Începeți pregătirile de sărbători. Luați niște bani și cumpărați tot felul de lucruri. S-ar putea să aveți de semnat niște acte.

Leu

Vă căutați o locuință, pentru că doriți să vă căsătoriți și vreți și un copil. Vă veți dedica unei activități care vă place și vă pune calitățile în evidență.

Fecioară

O zi în care dați bani. Poate achitați facturi, legalizați acte. S-ar putea să cumpărați niște lucruri pentru casă.


Balanță

Faceți toate socotelile că mai aveți de plătit diferite facturi. S-ar putea să rezolvați unele lucruri legate de școală.

Scorpion

Vreți să vă schimbați mașina, așa că puneți niște bani deoparte. Poate demarați un program care se va dovedi bănos.

Capricorn

Aveți mult de muncă. Vreți să terminați tot ce aveți de făcut, iar la începutul anului următor să vă implicați în proiecte noi. S-ar putea să primiți niște bani pe care îi așteptați de mult.

Vărsător

Vă întâlniți cu niște parteneri pentru că vreți să începeți proiecte noi. Poate aveți ceva de muncă în plus la birou, sau în particular. Aveți destui bani pentru a cumpăra tot ce doriți.

Pești

Cineva v-a promis că vă va ajuta în afaceri anul viitor, așa că începeți să vă documentați. Trebuie să aveți toate datele pentru a putea câștiga cât mai mult.

sursă: știrile pro tv

Comenteaza