Horoscop Neti Sandu: joi, 29 iulie. Ce zodie stă bine la capitolul dragoste

Horoscop Neti Sandu: joi, 29 iulie. Ce zodie stă bine la capitolul dragoste
| Foto: fanatik.ro

29 iulie 2021este o zi cu foarte multe schimbări pentru semnele zodiacale. Vibrația zilei este 11.

Berbec
E posibil să faci schimbări prin locuință, să cumperi alt mobilier și alte obiecte necesare. Din păcate, contul se cam subțiază cu această ocazie.

Taur
E momentul să te gândești mai mult la întemeierea unei familii. Împlinire, armonie și poate chiar copii, dacă nu aveți.

Gemeni
Se poate să pregătești un examen sau să te prezinți la un concurs, unde o să fie cu succes. Totul este să ai încredere în ceea ce știi.

Rac
E posibil să bați palma pentru un contract care îți poate asigura un venit constant și să ți se mulțumească public pentru ce ai lucrat.

Leu
Se anunță o zi în care poți legaliza o situație sau bați palma pentru un proiect care are șanse foarte mari să te propulseze în carieră.

Fecioară
Sunt ceva plăți obligatorii de făcut, dar sunt și bani suplimentari care pot intra în conturile tale. Se ivesc niște colaborări neașteptate.

Balanță
E momentul să te consulți cu partenerii de afaceri și să găsiți cea mai bună variantă de contract, dar mai ales pe ce termen trebuie semnat.

Scorpion
Vă puteți asocia cu cineva în afaceri, să dați drumul unui proiect care o să vă țină în priză și o să vă asigure banii în cont o vreme îndelungată.

Săgetător
Poate e cazul să-i oferi un răspuns persoanei care te-a invitat într-o plimbare în alt oraș, să-i spui când poți ajunge mai exact.

Capricorn
Gestionează mai bine banii din cont să-ți ajungă pentru cheltuielile curente în primul rând și abia apoi pentru plimbări și distracții.

Vărsător
Se adună bani din proiectul la care ai lucrat în trecut. Se rezolvă toate și ești plătit acum pentru munca depusă atunci.

Pești
În sfârșit, te convingi că ai făcut o alegere bună în privința partenerului de cuplu. Posibil să vă logodiți sau chiar să ajungeți la altar.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza