Horoscop Neti Sandu: joi, 25 noiembrie. Taurul are grijă de sănătate

Horoscop Neti Sandu: joi, 25 noiembrie. Taurul are grijă de sănătate
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru joi, 25 noiembrie aduce vești bune legate de job sau de la persoanele dragi. 
 

Berbec
Vei putea semna niște acte și avansezi cu proiectele tale, după ce te-ai străduit mult. Găsești o soluție inteligentă să iei bani ca să scapi de toate datoriile sau ca să faci cumpărături pentru sărbători.

Taur
O să faci niște investigații medicale, să vezi cum stai cu sănătatea. Vin bani din colaborări și încerci să pui ceva deoparte, să ai și pentru sărbători.

Gemeni
E importantă comunicarea în relația amoroasă și poate găsești preocupări comune cu cele ale partenerului.  Interacționezi cu niște oameni care vor să lucreze cu tine și iei o decizie până la finalul săptămânii.

Rac
Cei niște bani în plus de la șefi, poate o primă de sărbători dacă nu o mărire. S-ar putea să primești bani și să cumperi diverse lucruri pentru casă, să faci mici schimbări.

Leu
S-ar putea să primești bani în plus și să te descurci bine în plan financiar. O persoană vine cu vești bune și te inspiră, poate alegeți o destinație pentru o scurtă vacanță în următoarele zile. 

Fecioară
Te interesezi de starea mașinii, ca să fie totul în regulă și să nu existe probleme. Se consolidează relația cu partenerul după o perioadă în care amândoi ați fost ocupați, vă înțelegeți mult mai bine.

Balanță
Munca în colectivitate îți va aduce beneficii, câștiguri financiare și alte proiecte. Încerci să-ți gestionezi mai bine banii, mai ales că sunt multe de cumpărat.

Scorpion
Poți strânge bani dintr-un job suplimentar și poate pleci undeva de sărbători. Ai o energie care te ajută să rezolvi multe lucruri.

Săgetător
Lucrurile merg bine pe mai mute planuri și primești și mici atenții, cadouri. Îți iei energia necesară pentru a face niște lucruri pe care le-ai fi făcut cu ajutorul altor persoane.

Capricorn
Mai sunt niște cheltuieli, dar îți calculezi banii astfel încât să fie un echilibru financiar. Te vei înțelege mai bine cu partenerii de afaceri și vă sincronizați, iar munca va fi mult mai productivă.

Vărsător
O persoană de care te-ai atașat sufletește îți dă semne și vei vedea cum va continua relația voastră. Vrei să creezi un produs de calitate și le ceri șefilor să-ți asigure lucrurile necesare.

Pești
Poate pleci într-o excursie alături de cei dragi. Iei niște bani în plus și faci cumpărături pentru casă, dar și pentru tine, achiziționezi niște haine.

sursă: știrile pro tv

Comenteaza