Horoscop Neti Sandu, 15 iulie. O zodie va primi o propunere importantă

Horoscop Neti Sandu, 15 iulie. O zodie va primi o propunere importantă

Neti Sandu le spune zodiilor ce le rezervă astrele pentru ziua de 15 iulie. Unii nativi vor primi oferte interesante la care ar trebui să se gândească după ce se întorc din vacanță.

Berbec

Azi are loc o reușită în plan personal. Poate găsiți o mașină la mâna a doua și foarte ieftină.

Taur

Este momentul să le oferiți copiilor un moment de respiro. Poate îi trimiteți într-o excursie. Poate chiar și într-o tabără dacă aveți încredere.

Gemeni

primiți o veste de bun augur de la cineva care vă iubește și nu vrea să trăiască fără voi. Vedeți ce răspuns îi dați și voi în acest caz. Este o zi echilibrată.

Rac

Astăzi vă bucurați de prezența unor oameni și de veștile pe care vi le aduc. E momentul să puneți în aplicare o idee care să vă revigoreze.

Leu

Are loc o revenire asupra unei decizii legată de partenerul de suflet. Poate mai vorbiți din nou înainte de a trage concluzii finale.

Fecioară

Poate vi se propune ceva nou de lucru. Din septembrie sau din toamnă pentru că acum este vremea concediilor și nu este cel mai potrivit moment.

Balanța

Poate primiți o invitație la sfârșit de săptămână, chiar și la cafea v-ar hrăni speranțele pentru o relație stabilă, de suflet. Vi se vor promite ;i unele beneficii.

Scorpion

Vi se dă aprobarea pentru un job, o plecare ca să luați diverse lucruri. Pot fi luate și în rate dacă cumpărați mai multe în același timp.

Săgetător

Este posibil să vă alăturați unui grup cu care ați putea pleca în vacanță. Ori în țară, ori pe afară dacă veți avea curajul să vă aventurați și aveți tot ce trebuie. O ieșire de două, trei zile nu ar strica.

Capricorn

Este posibil să împrumutați niște bani de la bancă și să rezolvați mai ales problemele de familie care își așteptau rândul.

Vărsător

O să vă sporiți gradul de confort de acasă, iar contul bancar se va subția. Dar nu e nicio problemă pentru că o să vă redresați.

Pești

Sufletește ați putea fi mai bine și faceți-vă ordine în viață dacă erați nemulțumiți.

Comenteaza